H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον Κασεμίρο δίνει 100 εκατ. ευρώ για τον Άντονι

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον Κασεμίρο δίνει 100 εκατ. ευρώ για τον Άντονι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παρατάει την υπόθεση του Άντονι και ετοιμάζεται να επανέλθει με αστρονομική πρόταση ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ προς τον Άγιαξ για να τον αποκτήσει!

Antony
Η διαφαινόμενη προσθήκη του Κασεμίρο φαίνεται πως απλώς άνοιξε την όρεξη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι διατεθειμένη να πυροδοτήσει ακόμα μια μεταγραφική «βόμβα».

Σύμφωνα με το γαλλικό «Footmercato» στο Μάντσεστερ δεν δέχονται... ήττα στην υπόθεση του Άντονι και πλέον ετοιμάζονται να επιστρέψουν με βελτιωμένη πρόταση προς τον Άγιαξ που μαζί με τα μπόνους θα φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Βραζιλιάνος άλλωστε αποτελεί διακαή πόθο των Κόκκινων Διάβολων, οι οποίοι θέλουν οπωσδήποτε να τον φέρουν στο Μάντσεστερ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα.

Το φιξ ποσό πάντως κυμαίνεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ 20 εκατομμύρια ακόμα προβλέπονται σε μορφή μπόνους και μαζί συνθέτουν τη φόρμουλα που είναι πολύ πιθανόν να πείσει τον Άγιαξ να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Κλείσιμο
Η πρώτη προσφορά της Γιουνάιτεντ πάντως που άγγιζε τα 80 εκατομμύρια ευρώ είχε απορριφθεί με συνοπτικές διαδικασίες από τους ανθρώπους του Αίαντα, οι οποίοι έχουν αποδειχθεί σκληρά καρύδια καθ΄όλη τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Αυξημένες οι τιμές των προμηθευτών ρεύματος για τον Σεπτέμβριο – Αύριο οι ανακοινώσεις για τις επιδοτήσεις

Σκληρή απάντηση Θεοδωρικάκου στον Σοϊλού - «Η Τουρκία εργαλοποιεί δυστυχισμένους ανθρώπους»

To ΥΠΕΝ διερευνά τα περιστατικά θανάτωσης αρκούδων στη Φλώρινα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης