Αντετοκούνμπο: Από 160€ έως και 340€ οι τιμές για όλα τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Μιλάνο

Αντετοκούνμπο: Από 160€ έως και 340€ οι τιμές για όλα τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Μιλάνο

Τιμές για... όλα τα πορτοφόλια περιλαμβάνουν τα ματς της Εθνικής Ελλάδας στο Eurobasket και δη στα ματς που θα διεξαχθούν στο Μιλάνο

s2-ethniki-1
Το BasketNews δημοσίευσε έναν πλήρη οδηγό αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων σε όλους τους ομίλους του Eurobasket.

Φυσικά το ελληνικό ενδιαφέρον στρέφεται στον Γ' όμιλο που θα φιλοξενηθεί στο «Mediolanum Forum» του Μιλάνου και δη στις προσπάθειες της «γαλανόλευκης» για διάκριση στη διοργάνωση.

Αν μη τι άλλο η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναμένεται να προσελκύσει τον ιταλικό (και όχι μόνο) μπασκετόκοσμο που θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της μόδας. Τα εισιτήρια των αγώνων είναι για... όλα τα βαλάντια, είτε αφορά ένα μεμονωμένο ματς, είτε πακέτο δύο αγώνων, είτε «πακέτο» των αγώνων συγκεκριμένης ομάδας.

Συγκεκριμένα και όσον αφορά τα μονά παιχνίδια οι τιμές των εισιτηρίων χωρίζοντας σε τέσσερις κατηγορίες όσον αφορά τα ματς της οικοδέσποινας Ιταλίας και δη στα 35€, στα 49€, στα 79€ και στα 85€. Αντίστοιχα το «πακέτο» των δύο αγώνων, πλην της Ιταλίας ανέρχεται αντίστοιχα στα 35€, στα 49€, στα 69€ και στα 79€.

Αν κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει και τα 15 του ομίλου οι τιμές κυμαίνονται από 270€ και φτάνουν τα 675€, ενώ στο «ελληνικό πακέτο» (σ.σ. κάτι που ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες πλην της Ιταλίας) οι τιμές είναι στα 160€, στα 210€, στα 310€ και στα 340€.

Να σημειωθεί ότι εισιτήρια για τον όμιλο στο Μιλάνο έχει προμηθευτεί και η ΕΟΚ.
Κλείσιμο
s2-ethniki-2
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης