Premier League: Η Μπρέντφορντ διέλυσε τη Γιουνάιτεντ με 4-0 από το ημίχρονο - Δείτε τα γκολ

Premier League: Η Μπρέντφορντ διέλυσε τη Γιουνάιτεντ με 4-0 από το ημίχρονο - Δείτε τα γκολ

Με τον Ρονάλντο βασικό, η Γιουνάιτεντ βίωσε ένα... ανείπωτο κάζο απέναντι στην Μπρέντφορντ, η οποία την κέρδισε 4-0 και την άφησε τελευταία στη βαθμολογία της Premier League!

000_32GG68D
Θλιβερή, ανεκδιήγητη, απελπιστική! Οι χαρακτηρισμοί πολλοί και διάφοροι για μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παρά τις όποιες... εκλάμψεις αισιοδοξίας, φροντίζει συνεχώς να μας υπενθυμίζει πως βρίσκεται σε κρίση.

Το πρώτο φετινό δείγμα φάνηκε στην πρεμιέρα απέναντι στη Μπράιτον, όμως η έξοδος στην έδρα της Μπρέντφορντ την απογύμνωσε τελείως.

Στο ηλιόλουστο Λονδίνο, οι Μέλισσες... ποδοπάτησαν από το ημίχρονο με 4-0 το φάντασμα της Γιουνάιτεντ, την υποχρέωσαν σε ανείπωτο κάζο και πολλαπλασίασαν τα μαύρα σύννεφα πάνω από τον ουρανό του «Ολντ Τράφορντ».

Κι όλα αυτά λίγες μέρες πριν οι Κόκκινοι Διάβολοι υποδεχτούν τη... Λίβερπουλ. Το μόνο θετικό για τους «κόκκινους διαβόλους» (που φορούσαν σήμερα... λαχανί εμφάνιση!) το ότι... άντεξαν στο δεύτερο ημίχρονο και δεν επέτρεψαν στη Μπρέντφορντ να πετύχει κι άλλα γκολ!


Δείτε τα γκολ ΕΔΩ.


Βέβαια την τελευταία τριετία, η τεσσάρα στο ημίχρονο έχει γίνει κάτι σαν... παράδοση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το βίωσε για πρώτη φορά απέναντι στην Τότεναμ το 2020, ακολούθησε πέρσι ο διασυρμός από τη Λίβερπουλ και πλέον σειρά πήρε η Μπρέντφορντ, η οποία ανάγκασε τους Κόκκινους Διάβολους να μαζέψουν τέσσερις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα τους στο ημίχρονο εκτός έδρας αγώνα για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Κλείσιμο
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για πρώτη φορά φέτος στο βασικό σχήμα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν χαμένοι στον αγωνιστικό χώρο και το πρώτο εις βάρος τους γκολ δεν άργησε να έρθει. Χάρη στο αποτελεσματικό υψηλό της πρέσινγκ, η Μπρέντφορντ έκλεβε σε επικίνδυνα σημεία τη μπάλα και σε μια από αυτές τις περιπτώσεις κατάφερε τελικά να γράψει το 1-0 με τον Ντασίλβα (10΄). Ο άσος των Λονδρέζων βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και εξαπέλυσε ένα αναιμικό σουτ, το οποίο ωστόσο ξεγέλασε τον Ντε Χέα που είδε τη μπάλα να... ζωντανεύει στα χέρια του, χαρίζοντας έτσι το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Οι ασκοί του Αιόλου είχαν πλέον ανοίξει, με τα λάθη από την πλευρά των Κόκκινων Διάβολων να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μόλις επτά λεπτά αργότερα, Ντε Χέα και Έρικσεν τα έκαναν... μαντάρα μέσα στην περιοχή, ο Γιένσεν έκλεψε τη μπάλα και είχε εύκολο έργο για το 2-0.









Κι αν κάποιος νόμιζε πως σε αυτό το σημείο η Γιουνάιτεντ θα άλλαζε κάτι, τότε θα ήταν τελείως λάθος. Το γήπεδο άλλωστε κατηφόριζε, η άμυνα της Γιουνάιτεντ βίωνε έναν εφιάλτη δίχως τέλος και σαν λογική συνέπεια ξεπήδησαν δυο ακόμα γκολ. Αρχικά στο 30΄ο Μι έγραψε το 3-0 μετά από... βόλεϊ στην περιοχή της Γιουνάιτεντ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Εμπουεμό βρέθηκε τετ-α-τετ έπειτα από αστραπιαία αντεπίθεση της Μπρέντφορντ για το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Τεν Χαγκ έριξε στη μάχη τους Βαράν, ΜακΤόμινεϊ και Μαλάσια με μοναδικό αποτέλεσμα η συντριβή να μην πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Ντε Χέα και Μαγκουάιρ απέτρεψαν στο δεύτερο μέρος ένα... πέμπτο γκολ, ενώ στο 81΄ο Έρικσεν σπατάλησε τη μοναδική ευκαιρία της Γιουνάιτεντ να πετύχει το γκολ της τιμής. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τη Μπρέντφορντ να επικρατεί της Γιουνάιτεντ για πρώτη φορά από το 1937, τους Διάβολους να μένουν στον πάτο της βαθμολογίας και τον Έρικ Τεν Χαγκ να γράφει αρνητική ιστορία, μιας και έγινε ο πρώτος προπονητής του συλλόγου που στα τελευταία 100 χρόνια (!) έχασε στις δυο πρώτες αγωνιστικές στην Premier League.

Μπρέντφορντ (Τόμας Φρανκ): Ραγιά, Χίκεϊ (79΄Σόρενσεν), Γιάνσον, Μι, Χένρι, Νόργκααρντ (79΄Ονιέκα), Γιένσεν (74΄Μπαπτίστε), Ράσμουσεν, Ντασίλβα (62΄Γιάνελτ), Εμπουεμό (74΄Βισά), Τόνεϊ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ντε Χέα, Σο (46΄Μαλάσια), Μαρτίνες (46΄Βαράν), Μαγκουάιρ, Νταλότ, Φρεντ (46΄ΜακΤόμινεϊ), Έρικσεν, Μπρούνο, Ράσφορντ, Σάντσο (60΄Ελάνγκα), Ρονάλντο


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Ο Μπόρις Τζόνσον ψωνίζει σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Μάκρη

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο μητέρα με το παιδί της

Ο ΠΟΥ μετονομάζει την ευλογιά των πιθήκων... με τη βοήθεια του κοινού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης