Νότιγχαμ Φόρεστ: Ενδιαφέρεται για τον Τζέσι Λίνγκαρντ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ενδιαφέρεται για τον Τζέσι Λίνγκαρντ

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία επιθυμεί να ενισχύσει την μεσοεπιθετική της γραμμή

lingard_1
Ο 29χρονος Άγγλος επιθετικός μέσος φαίνεται πως βρίσκεται μεταξύ των περιπτώσεων που εξετάζουν τα «tricky trees» για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Ο Τζέσι Λίνγκαρντ έμεινε ελεύθερος πριν ένα μήνα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού έληξε το συμβόλαιό του και από τότε εξετάζει τις προτάσεις που έχει για να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Έχει ήδη δεχθεί προτάσεις από μία ομάδα από το MLS και από μία από την Σαουδική Αραβία ενώ πάντα στην κούρσα για την απόκτησή του βρίσκεται και η Γουέστ Χαμ, στην οποία ο Άγγλος είχε περάσει το τελευταίο καλό του διάστημα ποδοσφαιρικά, το εξάμηνο Γενάρης 2021 - Μαίος 2021, υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες.

Το μόνο που κολλάει αυτή τη στιγμή την ολοκλήρωση του deal με τα «σφυριά» είναι τα 210.000 ευρώ την εβδομάδα που ζητάει ο Λίνγκαρντ. Από κοντά παρακολουθούν την υπόθεση και οι Έβερτον, Νιουκάστλ, Λέστερ και Τότεναμ ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ ενδιαφέρεται και βρίσκεται σε διαδικασία απόφασης για το αν θα καταθέσει προσφορά.

Την περασμένη σεζόν ο 29χρονος επιθετικός μέσος είχε 21 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ σε μόλις 540 αγωνιστικά λεπτά με τους «κόκκινους διαβόλους».

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης