Κύργιος: Κοιμήθηκε με την κοπέλα του στο πάτωμα αεροδρομίου
Ο Νικ Κύργιος με την Κοστίν Χατζή έχασαν τις αποσκευές τους στο ταξίδι από το Λονδίνο στις Μπαχάμες και περιμένοντας κοιμήθηκαν στο πάτωμα του αεροδρομίου στο Τορόντο
Ο Νικ Κύργιοςέζησε τις δύο καλύτερες εβδομάδες της ζωής του στο Λονδίνο αφού έφτασε στον τελικό του Wimbledon αλλά δεν ήταν το ίδιο ευχάριστη και η συνέχεια...
Μετά από το Λονδίνο αποφάσισε μαζί με την σύντροφό του, Κοστίν Χατζή, να κάνουν διακοπές στις Μπαχάμες και βρήκαν πτήση μέσω Τορόντο. Ταξίδεψαν στον Καναδά αλλά εκεί ενημερώθηκαν πως είχαν χαθεί οι βαλίτσες τους.
Έτσι αποφάσισαν να περιμένουν στο αεροδρόμιο για να της πάρουν και να συνεχίσουν το ταξίδι.
Στην διάρκεια της παραμονής τους στο αεροδρόμιο βαρέθηκαν να κάθονται στις καρέκλες και ξάπλωσαν στο πάτωμα για να πάρουν έναν υπνάκο.
Το θέμα ανέδειξαν τα ΜΜΕ στην Αυστραλία και το υλικό έδωσε στη δημοσιότητα η Κοστίν η οποία ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες με stories στο Instagram.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους