Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο - Μπούκαραν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο - Μπούκαραν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ

Ο ένας εκ των δύο δραστών, κρατάει στα χέρια μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και ένα μεγάλο μαχαίρι, ενώ ο συνεργός του τον ακολουθεί από πίσω και κοιτάει στην είσοδο σε περίπτωση που μπει κάποιος πελάτης - Καρέ-καρέ η ληστεία

listeia-thessaloniki-5
Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι δύο δράστες "μπουκάρουν" το βράδυ της Πέμπτης στο κατάστημα με καφέ - ψιλικά στην Πυλαία Θεσσαλονίκης και με την απειλή μαχαιριού καταφέρνουν να αποσπάσουν όλα τα χρήματα από το ταμείο, εξασφάλισε και δημοσιεύει το protothema.gr.

Η ώρα είναι 22.50 και οι δύο εργαζόμενες ξεκινούν να μαζεύουν και να ετοιμάζουν τον χώρο του καταστήματος για να κλείσουν και στη συνέχεια να πάνε να ξεκουραστουν. Η μία νεαρή εργαζόμενη βγαίνει από την είσοδο του μαγαζιού για να κάνει δουλειές και τότε εμφανίζονται μπροστά της δύο άντρες ντυμένοι στα μαύρα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και το μόνο που ξεχωρίζει είναι τα άσπρα παπούτσια που φοράει ο ένας.

Ληστεία Θεσσαλονίκη


Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, ο ένας εκ των δύο δραστών, κρατάει στα χέρια μια σακούλα από σούπερ μάρκετ και ένα μεγάλο μαχαίρι, ενώ ο συνεργός του τον ακολουθεί από πίσω και κοιτάει στην είσοδο σε περίπτωση που μπει κάποιος πελάτης. Αμέσως ζητούν από την εργαζόμενη να μην μιλήσει, να περάσει από την μέσα μεριά του πάγκου και να αδειάσει όλα τα χρήματα της ταμειακής μηχανής στην σακούλα.
listeia-thessaloniki-8
listeia-thessaloniki-7
listeia-thessaloniki-6
 

Κλείσιμο
Όλα έγιναν σε λιγότερο από ένα λεπτό από την στιγμή που οι δύο άντρες με τις μαύρες φόρμες και τις fullface κουκούλες μπήκαν στην επιχείρηση, κατάφεραν να αρπάξουν τις εισπράξεις και τράπηκαν σε φυγή. Ο ένας από αυτούς, όπως ανέφερε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, φορούσε και γυαλιά ηλίου - πιθανότατα για να μην φαίνεται κανένα χαρακτηριστικό του - ενώ τα μόνα λόγια που είπαν στις δύο εργαζόμενες, μιλώντας άψογα ελληνικά, ήταν να αδειάσουν όλα τα χρήματα στην σακούλα, ακόμα και τα κέρματα από το κάτω συρτάρι.
listeia-thessaloniki-5
listeia-thessaloniki-4
listeia-thessaloniki-3
 

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr, ο ένας από τους δράστες, για να καταφέρει να κρατήσει την σακούλα και να φοβίσει της δύο κοπέλες, ακούμπησε το μεγάλο μαχαίρι επάνω στον πάγκο, την ώρα που γέμιζε την σακούλα με χρήματα.

Οι δύο δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν συνολικά 500 ευρώ, ενώ δεν πήραν αλλά προϊόντα από το κατάστημα, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή κινούμενοι πεζοί επί της οδού Καπετάν Χάψα και παραμένει άγνωστο αν χρησιμοποίησαν στη συνέχεια κάποιο όχημα για να απομακρυνθούν από την περιοχή.
listeia-thessaloniki-2
listeia-thessaloniki-1
 

Η μία από τις δύο εργαζόμενες, μόλις οι δύο δράστες έφευγαν από το κατάστημα, ειδοποίησε σε δευτερόλεπτα την αστυνομία η οποία έφτασε μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο και προχώρησε σε αναζητήσεις των ατόμων, όμως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπιστεί.

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης, είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται ληστεία στο κατάστημά τους και οι δράστες φάνηκαν να γνωρίζουν πως να κινηθούν και ότι καταγράφονται από τις κάμερες ασφαλείας.



Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο - Μπούκαραν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη ληστεία σε ψιλικατζίδικο - Μπούκαραν με μαχαίρι και άρπαξαν 500 ευρώ


Ειδήσεις σήμερα:

Να διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα για να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες στο νοσοκομείο, λέει ο Γιαννακός για τον 49χρονο στην Πάτρα

Απίστευτες σκηνές στο Νοσοκομείο Λάρισας: Συνοδός ασθενούς ξυλοκόπησε γιατρούς της Ορθοπεδικής

Μήνυμα του 112 για εκκένωση της Φέριζας στον Σαρωνικό - Συναγερμός στην Πυροσβεστική για τη φωτιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης