Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε τους δράστες της επίθεσης σε οπαδούς του Άγιαξ στην Τούμπα το 2019

Η ΕΛ.ΑΣ βρήκε τους δράστες της επίθεσης σε οπαδούς του Άγιαξ στην Τούμπα το 2019

Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα για την επίθεση στους φίλους του Άγιαξ, στην Τούμπα στο πλαίσιο της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Champions League

4869633
Τρεις άνδρες ταυτοποιήθηκαν για εμπλοκή σε επεισόδιο, με οπαδικά κίνητρα, που σημειώθηκε στις 5 Αύγουστο του 2019, στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, την παραμονή της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον 'Αγιαξ, οι τρεις κατηγορούμενοι, ελληνικής καταγωγής (ηλικίας 34, 27 και 31 ετών), επιτέθηκαν σε τέσσερις οπαδούς της ολλανδικής ομάδας οι οποίοι είχαν μεταβεί στο γήπεδο της Τούμπας για να παρακολουθήσουν την προπόνηση του «Αίαντα».

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, επιβαίνοντας σε δύο δίκυκλα και μετά από καταδίωξη, ακινητοποίησαν 30χρονο, σήμερα, Ολλανδό, τον οποίο αφού χτύπησαν με σιδερογροθιά τού απέσπασαν το τσαντάκι του.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη (από κοινού αυτές οι δύο πράξεις), όπως επίσης για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις. Για την ίδια υπόθεση αναζητείται και τέταρτο πρόσωπο.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και το επόμενο διάστημα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Τα χιλιάδες κρούσματα ημερησίως φέρνουν τη μάσκα ξανά στο προσκήνιο - Τι λένε οι ειδικοί

Κάρλος Σαντάνα: Κατέρρευσε πάνω στη σκηνή - «Ξέχασα να φάω», είπε ο κιθαρίστας

Μύκονος: Ο Ναγκίμπ Σαουίρις, οι πτήσεις των 5.000 ευρώ και οι τρελοί λογαριασμοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης