Μύκονος: Ο Ναγκίμπ Σαουίρις, οι πτήσεις των 5.000 ευρώ και οι τρελοί λογαριασμοί

Μύκονος: Ο Ναγκίμπ Σαουίρις, οι πτήσεις των 5.000 ευρώ και οι τρελοί λογαριασμοί

Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας βγήκε για ποτό στη Χώρα, ενώ στο Καλό Λιβάδι τα ελικόπτερα πάνε κι έρχονται κουβαλώντας big spenders από την Αθήνα και άλλους προορισμούς, κάποιοι εκ των οποίων πηγαίνουν κατευθείαν για βουτιές

mykonos-day2_2
Η φιγούρα του καλοντυμένου κυρίου που προχωρούσε μαζί με την παρέα του στα Ματογιάννια λίγο μετά τις εννιά χθες το βράδυ ήταν γνώριμη σε πολλούς Μυκονιάτες οι οποίοι τον βλέπουν χρόνια τώρα στο νησί.

Ο Αιγύπτιος μεγιστάνας Ναγκίμπ Σαουίρις αγάπησε τη Μύκονο από την πρώτη φορά που πάτησε το πόδι του στο νησί των ανέμων, όταν εισήλθε στο ελληνικό επιχειρείν με την τότε TIM που είναι η σημερινή Wind.
IMG_8452_2
IMG_8455
IMG_8456
IMG_8457

Τα πάρτυ για τα γενέθλια του στο Nammos άφησαν εποχή, ενώ αργότερα αγόρασε κατοικίες στο νησί, έχτισε βίλα στο Καλό Λιβάδι και τώρα ετοιμάζει στην ίδια περιοχή ξενοδοχειακή μονάδα. Χθες το βράδυ κάθισε με την παρέα του που την αποτελούσαν δυο κυρίες και τέσσερις άνδρες στο «Άρωμα» σε ένα από τα καλύτερα τραπέζια του γνωστού μπαρ.

Χαλαρός και με καλή διάθεση ο Αιγύπτιος Κροίσος κουβέντιαζε με την συντροφιά του, αφού συνηθίζει να βγαίνει τις καθημερινές στη Χώρα για φαγητό ή ποτό αποφεύγοντας τις ορδές που κατεβαίνουν τα Σαββατοκύριακα.
Κλείσιμο
IMG_8255
IMG_8256

Την ίδια μέρα στο Solymar κάποιοι μέτρησαν πάνω από είκοσι ελικόπτερα να ίπτανται πάνω από το γνωστό εστιατόριο που πορεύεται με τον ίδιο τρόπο λειτουργίας και είναι το μέρος που συναντάει κανείς τους πιο πολλούς Έλληνες.

Το ελικοδρόμιο που υπάρχει λίγο πιο μακριά μεγάλες στιγμές ενώ στο νησί πραγματοποιούνται δεκάδες πτήσεις καθημερινά, με κόστος που ξεκινάει από τις πέντε χιλιάδες ευρώ για μια τετραμελή παρέα ή οικογένεια που θέλει να πετάξει από την Αθήνα στο νησί.

Υπάρχουν μάλιστα και οι ανυπόμονοι επισκέπτες που μόλις προσγειωθούν θέλουν να πάνε στην θάλασσα, όπως έκαναν τρεις Αμερικανίδες με έναν φίλο τους, που έστειλαν τα πράγματα στην βίλα που νοίκιασαν και πήγαν στο Solymar για να βουτήξουν.

Τέλος ακόμη συζητιέται η τρελή βραδιά του περασμένου Σαββάτου στο Lio, όπου Αμερικανός επιχειρηματίας από το Λος Άντζελες έκανε λογαριασμό 70.000 ευρώ μαζί με την δεκαμελή συντροφιά του, ενώ πιο χαμηλά σταμάτησε μια παρέα από την Γερμανία που ξόδεψε 45.000 ευρώ.
IMG_8434
IMG_8440


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με γκαζάκια τα ξημερώματα στο σπίτι του Μπάμπη Παπαδημητρίου στο Μετς

Τραγωδία στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας: Νεκρός 15χρονος σε καρότσα φορτηγού

Σήμερα η πρώτη προεκλογική αντιπαράθεση Μητσοτάκη - Τσίπρα στη Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης