Στέφανος Τσιτσιπάς: Όταν έλεγε ότι βάζει... μαγιονέζα στα μαλλιά του - «Δεν εμπιστεύομαι τον πατέρα μου να μου τα κόψει»

Στέφανος Τσιτσιπάς: Όταν έλεγε ότι βάζει... μαγιονέζα στα μαλλιά του - «Δεν εμπιστεύομαι τον πατέρα μου να μου τα κόψει»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να είναι στο επίκεντρο της παγκόσμιας κοινότητας του τένις για τα μαλλιά του - Η φάρσα στη Ναόμι Οσάκα για τη μαγιονέζα, το αφιέρωμα της ATP στους Έλληνες κομμωτές και η... έλλειψη εμπιστοσύνης στον πατέρα του για το κούρεμά του

tsitsipas-malli23
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο  Στέφανος Τσιτσιπάς απασχολεί την κοινότητα του τένις -και όχι μόνο- με τα μαλλιά του.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αποκάλυψε το μυστικό προκειμένου να κρατάει ζωντανά και υγιή τα μαλλιά του, αλλά στο παρελθόν είχε γράψει ξανά ιστορία με τις... φάρσες και τις ατάκες του.

Το θέμα είναι ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς από εκείνο το Australian Open του 2019 που απέκλεισε τον Ρότζερ Φέντερερ και έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο δεν απασχολεί τους φαν του τένις μόνο για τις επιδόσεις του, αλλά και για το... τριχωτό της κεφαλής του.

Η φάρσα στη Ναόμι Οσάκα

Τον καιρό της καραντίνας όπου μπήκε "λουκέτο" στο τένις ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έλεγε συχνά πυκνά σε ιντερνετικές εκπομπές με την Ναόμι Οσάκα. Οι δύο τους είχαν αναπτύξει τότε, το 2020, μια πολύ καλή σχέση και η Ιαπωνέζα πρώην Νο1 κόσμου έλεγε ότι τον θαύμαζε ενώ εκείνος μιλούσε με ωραία λόγια για τις κοινωνικές και αντιρατσιστικές δράσεις της.




Κλείσιμο
Στην ιστορία πέρασε η φάρσα που έκανε στην Οσάκα για τα μαλλιά του!

Ρωτήθηκε για το μυστικό που κρατάει υγιή τα μαλλιά του και απάντησε: «Βάζω ελληνικό ελαιόλαδο στα μαλλιά μου, μετά λίγο γουασάμπι και λίγο ξύδι επίσης. Ανακατεύονται καλά και τότε το αφήνω 25-30 λεπτά περίπου και μετά πηγαίνω για μπάνιο. Σίγουρα βάζω και μαγιονέζα. Το κάνω μια φορά την εβδομάδα».

Η Οσάκα τον χαρακτήρισε ψεύτη και κατάλαβε πως την... πειράζει. Έτσι και αυτός αποκάλυψε πως λέει ψέματα: «Στ' αλήθεια με πίστεψες; Τα βγάζω από το μυαλό μου! Είμαι τόσο καλός στα ψέματα! Όλη μου τη ζωή νόμιζα ότι ήμουν κακός σε αυτό, αλλά τώρα ξαφνικά έγινα καλός».

H ερώτηση από τον φαλακρό δημοσιογράφο

Όταν τον Ιανουάριο του 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε στον προημιτελικό του Australian Open τον Μπαουτίστα Αγκούτ και ετοιμάζονταν να παίξει με τον Ναδάλ για μια θέση στον τελικό είχε πρωταγωνιστήσει σε μια σκηνή με θέμα τα μαλλιά του σε συνέντευξη Τύπου.



«Από έναν φαλακρό δημοσιογράφο, σκέφτεσαι ποτέ ότι τα μακριά μαλλιά μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα και να τα κόψεις έπειτα από λίγο;», ρωτήθηκε ο 19χρονος τότε Τσιτσιπάς από δημοσιογράφο και απάντησε:

«Γι' αυτό θα προσλάβω κομμωτή την επόμενη εβδομάδα. Γι' αυτό φοράω κορδέλα, αλλιώς θα είχα... μεγάλους μπελάδες στα ματς. Μου αρέσουν. Είναι το σήμα κατατεθέν μου. Θα τα κρατήσω, αυτό μπορώ να σας το πω»,είχε απαντήσει.

Δεν εμπιστεύομαι τον πατέρα μου

Τον Αύγουστο του 2021 πριν από την πρεμιέρα του US Open ο Έλληνας τενίστας είχε ερωτηθεί στη Νέα Υόρκη πάλι για τα μαλλιά του και για το εάν τα κούρεψε στην καραντίνα.

«Δεν θυμάμαι να έκοψα τα μαλλιά μου κατά τη διάρκεια του lockdown, οπότε μπορείς να φανταστείς την κατάσταση. Δεν θυμάμαι να με κούρεψε κανείς. Δεν θα εμπιστευόμουν κανέναν να κόψει τα μαλλιά μου», απάντησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ρώτησε τον ίδιο τον δημοσιογράφο

«Με κούρευε ο πατέρας μου, δεν ήταν καλά», απάντησε γελώντας ο Ρεξ και ο Στεφ σχολίασε: «Ούτε εγώ θα εμπιστευόμουν τον πατέρα μου για να με κουρέψει».

Διεθνής ημέρα μαλλιών

Την 1η Οκτωβρίου στις ΗΠΑ γιορτάζουν την εθνική ημέρα μαλλιού. Το 2020 οι Αμερικανοί του US Open αποφάσισαν να κάνουν ένα θέμα για τα μαλλιά των τενιστών και από τους πρώτους που έβαλαν στο κάδρο ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη US Open (@usopen)


Μαζί με την Ναόμι Οσάκα, την Σερένα Ουίλιαμς, τον Ντομινίκ Τιμ είχε την τιμητική του. Θέμα για τα θεϊκά μαλλιά του είχε κάνει εκείνη την εποχή και το Roland Garros.

Έλληνες κομμωτές μιλούν στην ATP

Τον Ιανουάριο του 2021 ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας είχε δηλώσει πως όταν λούζει τα μαλλιά του χρησιμοποιεί μόνο μαλακτικό και όχι σαμπουάν.

Η ATP στην επίσημη ιστοσελίδα της ασχολήθηκε με το θέμα και επικοινώνησε με Έλληνες κομμωτές για να πάρει την γνώμη τους για το θέμα.

Ο δημοσιογράφος της ιστοσελίδας της ένωσης των επαγγελματιών παικτών του τένις μίλησε με δυο κομμωτές στην Πάργα για να λύσει το μυστήριο!



Έτσι επικοινώνησε με τα αδέλφια Γιώργο και Γρηγόρη Βέρληγκα και είπαν: «Δεν είχαμε πελάτη που να μην χρησιμοποιεί σαμπουάν. Είναι λάθος να μην χρησιμοποιείς σαμπουάν. Πρέπει να βάζεις σαμπουάν για να πλένεις τα μαλλιά. Το μαλλακτικό είναι μόνο για να τα μαλακώνει», σημειώσε ο Γιώργος ενώ ο Γρηγόρης συμπλήρωσε: «Πρέπει να λούσουμε τα μαλλιά πριν τα κόψουμε.

Η μοναδική εξαίρεση ίσως είναι σε κάποιον που έχει ράστα μαλλιά σαν τον Bob Marley».

tsuu


Οι δυο κομμωτές συμπλήρωσαν πως ο Στέφανος θα πρέπει να κόψει για λίγα εκατοστά τα μαλλιά του ενώ συμφώνησαν πως του πάει τόσο το μούσι όσο και το μουστάκι!




Ειδήσεις σήμερα:

Τζον Μάλκοβιτς: Ο κορυφαίος ηθοποιός θα παίξει τον Οκτώβριο στο Ηρώδειο


LP: «Λατρεύω την Αθήνα, έχει παλμό» δηλώνει η δημιουργός του επιτυχημένου «Lost On You»

Καιρός: Στους 37 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού θα βρέξει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης