Δυσαρέσκεια στη βρετανική κυβέρνηση για τον Κλοπ - Δικαιολόγησε τους φίλους της Λίβερπουλ για τις αποδοκιμασίες στον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Δυσαρέσκεια στη βρετανική κυβέρνηση για τον Κλοπ - Δικαιολόγησε τους φίλους της Λίβερπουλ για τις αποδοκιμασίες στον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη βρετανική κυβέρνηση και την πρωθυπουργική οικία ο Γιούργκεν Κλοπ με το... άλλοθι που έδωσε στους οπαδούς της Λίβερπουλ, μερίδα εκ των οποίων αποδοκίμασε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον εθνικό ύμνο

25697097
Στο επίκεντρο των βρετανικών ΜΜΕ βρίσκεται ο Γιούργκεν Κλοπ τις τελευταίες ώρες, μετά τον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ αυτή τη φορά απασχολεί για λόγους που δεν αναφέρονται στο ποδόσφαιρο, καθώς προκάλεσε αίσθηση με τις υπερασπιστικές δηλώσεις του για τους οπαδούς της Λίβερπουλ που αποδοκίμασαν τον εθνικό ύμνο, αλλά και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο «Γουέμπλεϊ».

Όλα άρχισαν πριν από την έναρξη του ματς κόντρα στην Τσέλσι, όπου μερίδα οπαδών των Reds «γιουχάισαν» την ώρα που προσκεκλημένη χορωδία ατόμων με δρεπανοκυτταρική νόσο τραγουδούσαν τον χριστιανικό ύμνο «Abide with Me».

Το ίδιο σκηνικό πήρε ακόμα μεγαλύτερη έκταση την ώρα που ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα και άρχισε να χαιρετά έναν-έναν τους παίκτες των δύο ομάδων και κορυφώθηκε κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου του Ηνωμένου Βασιλείου!

Ερωτηθείς, λοιπόν, για τη στάση των οπαδών της Λίβερπουλ, ο Γερμανός τεχνικός κάθε άλλο παρά... αναθεμάτισε τους υποστηρικτές της ομάδας του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Φυσικά το σκέφτομαι, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι καλύτερο να ρωτάμε: γιατί συμβαίνει; Δεν θα το έκαναν χωρίς λόγο. Δεν βρίσκομαι εδώ αρκετό καιρό για να καταλάβω τον λόγο πίσω από αυτή τη συμπεριφορά. Έχει να κάνει σίγουρα με το παρελθόν και πιθανώς αυτές είναι ερωτήσεις που εσείς μπορείτε να απαντήσετε πολύ καλύτερα από μένα. Η πλειονότητα των οπαδών μας είναι φοβεροί άνθρωποι. Πραγματικά έξυπνοι, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Δεν θα το έκαναν χωρίς αιτία».

Τις δηλώσεις του Κλοπ ακολούθησε έντονη «γκρίνια» από την προεδρική οικία στη Downing Street, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να μεταφέρει την οργή του Μπόρις Τζόνσον για ένα περιστατικό που αποτελεί «τεράστια ντροπή» και, όπως αναφέρεται, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση.

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Εντολή Μπάιντεν για την επιστροφή του αμερικανικού στρατού στη Σομαλία

Η λέξη που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο

Οι σκανδιναβικές χώρες δίνουν «εγγυήσεις ασφαλείας» σε Σουηδία και Φινλανδία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης