Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η λέξη που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η λέξη που αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν η Τζωρτζίνα βρισκόταν στο νοσοκομείο

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητούσε στο Διαδίκτυο τη λέξη διαζεπάμη - Ο διοικητής του Καραμανδάνειου νοσοκομείου διαψεύδει πως χορηγήθηκε η ουσία στη μικρή Τζωρτζίνα - «Έφεραν ένα φάρμακο στο συρτάρι» έγραψε, σε μήνυμά της στον Δασκαλάκη, η Πισπιρίγκου για την υπόθετη διαζαπάμη 

roula_pispirigkou_new-2xr
Στη λέξη διαζεπάμη εστιάζουν οι Αρχές για την περίπτωση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της οικογένειας Δασκαλάκη. 

Το ζήτημα είναι πότε άρχισε η 33χρονη κατηγορούμενη να αναζητά αυτήν τη λέξη στο Διαδίκτυο...

Το ημερολόγιο δείχνει 8 Απριλίου 2021. Το μέχρι τότε υγιέστατο κοριτσάκι μπαίνει στο νοσοκομείο και η 33χρονη κατηγορούμενη αναζητά στο Διαδίκτυο τη λέξη διαζεπάμη.

Κι ενώ τρεις ημέρες μετά την ανακοπή του παιδιού, εντοπίζονται πράγματι στις τοξικολογικές βενζοδιαζεπίνες, ο διοικητής του Καραμανδάνειου νοσοκομείου ξεκαθαρίζει, μέσω του Mega, πως ουδέποτε είχαν χορηγήσει διαζεπάμη στην μικρή Τζωρτζίνα.


Κλείσιμο
«Έφεραν ένα φάρμακο στο συρτάρι. Μου είπαν για ώρα ανάγκης. Θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι», γράφει σε μήνυμά της προς τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Πρόκειται για υπόθετο το οποίο είχε δοθεί στην ίδια για να χορηγηθεί στο παιδί σε περίπτωση νέας κρίσης», υποστήριξε  ο δικηγόρος της, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Ο διοικητής του Καραμανδάνειου δεν αποκλείει το εν λόγω υπόθετο να υπήρχε όντως στο συρτάρι για ώρα ανάγκης αλλά αποκλείει σε κάθε περίπτωση οι γιατροί να το έδωσαν στη μητέρα για να το χορηγήσει η ίδια.

«Μπορεί οι γιατροί προληπτικά εντελώς να έβαλαν (στο συρτάρι) σε περίπτωση ανάγκης, ώστε να μην ψάχνει η νοσηλεύτρια εκείνη την στιγμή. Εκείνο που ξέρω είναι σίγουρα ότι δεν δόθηκε διαζεπάνη καθόλου», διευκρίνισε ο διοικητής του Καραμανδάνειου νοσοκομείου Παύλος Αθανασόπουλος. «Ούτε χάπι. Δεν δίνουμε φάρμακα γενικά σε γονείς και τα λοιπά προκειμένου σε περίπτωση ανάγκης να τα χορηγήσουν, δεν συμβαίνει αυτό, ποτέ» πρόσθεσε.

Σε αντίθεση με την κεταμίνη, που η χορήγηση της είναι αυστηρά ελεγχόμενη, η υπόθετη διαζεπάμη συναντάται σε πολλούς κοινόχρηστους χώρους των νοσοκομείων.

Ειδήσεις σήμερα

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Πού αναμένονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

«Καταπέλτης» η εισαγγελέας: Αδιανόητη η σκληρότητα του Αναγνωστόπουλου, έβαλε πάνω στη νεκρή μάνα το παιδί

«Λάθος με εκτεταμένες επιπτώσεις» το σχέδιο της Σουηδίας και της Φινλανδίας να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ, λέει η Μόσχα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης