ΛεΜπρόν Τζέιμς: Τρελά πανηγύρια για την πρόκριση της Λίβερπουλ
O ΛεΜπρόν Τζέιμς εκτός από φαν της Λίβερπουλ έχει και μετοχές στο κλαμπ της Αγγλίας και πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Champions League
Γνωστός φαν της Λίβερπουλ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θα μπορούσε να μην πανηγυρίσει την πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Champions League.
Λίγες ώρες μετά από την πρόκριση ο πρωταθλητής του ΝΒΑ και σταρ των Λέικερς έγραψε στα social media: "Παρίσι, ερχόμαστε". Θυμίζουμε ο τελικός της Λίβερπουλμε την Ρεάλ Μαδρίτης θα διεξαχθεί στο Παρίσι στις 28/5.
Ο ΛεΜπρόν εκτός από φαν των Reds το 2011 είχε αποκτήσει το 2% των μετοχών τους δίνοντας 4,7 εκατομμύρια λίρες. Σύμφωνα με μια πρόσφατη αξιολόγηση το μερίδιο του αξίζει πλέον 37 εκατ. λίρες.
Το 2021 ο άσος των Λέικερς μαζί με τους συνεργάτες του στην RedBird Capital Partners, έγιναν μέτοχοι της Fenway Sports Group στην οποία ανήκει η Λίβερπουλ, αποκτώντας το 10% των μετοχών.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.