Ενδοιασμοί στους διαχειριστές του ιδρύματος της Τσέλσι για την ανάληψη της ομάδας

Ενδοιασμοί στους διαχειριστές του ιδρύματος της Τσέλσι για την ανάληψη της ομάδας

Το νομικό επιτελείο της Τσέλσι έχει ξεκινήσει να προετοιμάζει τις διαδικασίες μεταβίβασης των μετοχών του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ωστόσο τα μέλη του ιδρύματος δείχνουν διστακτικά στο να αποδεχθούν την ευθύνη

ΡΟΜΑΝ_ΤΣΕΛΣΙ
Όταν το βράδυ του Σαββάτου ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από τη διοίκηση της Τσέλσι, παραχωρώντας την ευθύνη του συλλόγου στους 6 διαχειριστές του φιλανθρωπικού ιδρύματος του συλλόγου, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντιμετώπισαν με μεγάλη δυσπιστία την συγκεκριμένη κίνηση.

Κι όσο περνούν οι ώρες φαίνεται ότι την ίδια δυσπιστία ή αν προτιμάτε διστακτικότητα έχουν και τα 6 πρόσωπα που έχει επιλέξει ο ίδιος ο Αμπράμοβιτς να ηγούνται του ιδρύματος...

Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς από τους Μπρους Μπακ, Έμμα Χέιζ, Τζον Ντιβάιν, Πιάρα Πάουαρ, Πολ Ράμος, Σερ Χιού Ρόμπερτσον δεν έχει απαντήσει ακόμη θετικά στην προοπτική ανάληψης της ευθύνης, ενώ όπως έγινε γνωστό από το σύλλογο δεν χρειάζεται ομόφωνη απόφαση για να προχωρήσει το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Ωστόσο αν για παράδειγμα μόλις δύο από τους έξι διαχειριστές απαντήσουν θετικά, τότε υπάρχει πρόβλημα και ο Ρώσος μεγιστάνας θα πρέπει να βρει άλλη εναλλακτική λύση για να απεμπλακεί από την Τσέλσι και να γλιτώσει πιθανή «κατάσχεση» της από την βρετανική κυβέρνηση.

Το νομικό επιτελείο των «Μπλε» έχει ξεκινήσει την προετοιμασία των νομικών εγγράφων για τη μεταβίβαση των μετοχών, αλλά πηγές του συλλόγου ανέφεραν ότι η συγκεκριμένη διαδικασία δεν είναι τόσο απλή για να ολοκληρωθεί σε λίγες ημέρες.

Ειδικά από τη στιγμή που στο σύνολο τους οι 6 διαχειριστές εμφανίζονται διστακτικοί στην προοπτική ανάληψης της ευθύνης ενός τόσο μεγάλου κλαμπ.

Κι η καθυστέρηση στην σύνταξη των απαραίτητων εγγράφων βολεύει όλες τις πλευρές τη δεδομένη χρονική στιγμή, που λειτουργεί ως μία μεταβατική περίοδος, αρκεί βέβαια να καμφθούν οι όποιες ανησυχίες υπάρχουν.

Ανησυχίες που αφορούν πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, αλλά κυρίως την ενδεχόμενη σύνδεση των διαχειριστών με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία καθώς θεωρούνται (και είναι) άνθρωποι του Αμπράμοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του θεωρείται (και είναι) άνθρωπος του Πούτιν.

Από την άλλη και οι 6 είναι άνθρωποι που αγαπούν την Τσέλσι και κατανοούν την αγωνία των οπαδών, αλλά και των εργαζομένων και με την ανησυχία για τη σχεδόν βέβαιη επιβολή κυρώσεων στον Αμπράμοβιτς από την βρετανική κυβέρνηση, ίσως τελικά λειτουργήσει το συναίσθημα κι αποφασίσουν να βουτήξουν στα βαθιά...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης