H Τσέλσι καταδίκασε τη ρωσική εισβολή μετά την αποχώρηση του Αμπράμοβιτς

H Τσέλσι καταδίκασε τη ρωσική εισβολή μετά την αποχώρηση του Αμπράμοβιτς

Λίγες ώρες αφότου ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε πως παραχωρεί τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας, η Τσέλσι καταδίκασε τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

roman
Το απόγευμα του Σαββάτου (26/02) ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, έριξε βόμβα μεγατόνων καθώς γνωστοποίησε πως αφήνει τη διαχείριση των πρωταθλητών Ευρώπης στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας. Στην ανακοίνωσή του βέβαια δεν έκανε καμία αναφορά στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανία κάτι που δεν ήχησε καλά στα αυτιά των οπαδών της Τσέλσι.

Λίγες ώρες αφότου ο Ρώσος μεγιστάνας ανακοίνωσε πως παραχωρεί τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στους ανθρώπους του φιλανθρωπικού ιδρύματος της ομάδας, η Τσέλσι αποφάσισε να εκδώσει ανακοίνωση για όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία τις τελευταίες ώρες μετά την ρωσική εισβολή. 




«Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι φρικτή και καταστροφική. Οι σκέψεις της Τσέλσι είναι με όλους στην Ουκρανία. Όλοι στο κλαμπ προσεύχονται για ειρήνη», αναφέρει στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «μπλε» του Λονδίνου.

Πάντως σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσε την απόφασή του για «προστατεύσει» τον σύλλογο, παραμένοντας ωστόσο ιδιοκτήτης της Τσέλσι. Από την άλλη η διευθύντρια της ομάδας, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα μαζί με τον Πίτερ Τσεχ θα φροντίσουν για κάθε πτυχή των Λονδρέζων, όπως επεκτάσεις συμβολαίων μεταγραφές και πολλά ακόμη ζητήματα της καθημερινότητας της Τσέλσι. 

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα

«Έξαλλος ο Πούτιν για την πορεία της εισβολής», λέει Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Fox News

Οργή στην Αθήνα για τους 10 νεκρούς ομογενείς: Για εξηγήσεις σήμερα ο Ρώσος Πρέσβης, συλλυπητήρια από Μακρόν

Η SWIFT δηλώνει έτοιμη να συμμορφωθεί με τους περιορισμούς σε ρωσικές τράπεζες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης