ΜακΕνρο για Ναδάλ: «Όλοι μιλούσαν για τον Τζόκοβιτς, αλλά ξέχασαν τον Ράφα»

ΜακΕνρο για Ναδάλ: «Όλοι μιλούσαν για τον Τζόκοβιτς, αλλά ξέχασαν τον Ράφα»

Ο παλαίμαχος Αμερικανός τενίστας, Τζον ΜακΕνρο, σχολίασε με τον δικό του τρόπο την πρόκριση τιου Ράφα Ναδάλ στον τελικό του  Australian Open 

nadal_3
Ο Ράφα Ναδάλ το πρωί (10:30, Eurosport 1) της Κυριακής θ' αντιμετωπίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του Australian Open με έπαθλο το 21ο Grand Slam της καριέρας του!

Ο Ισπανός τενίστας που είχε μείνει εκτός τένις λόγω τραυματισμού για 6 μήνες επέστρεψε και διεκδικεί την 2η κούπα του στη Μελβούρνη, με το 2009 να έχει κερδίσει την μοναδική του.

Για την πρόκριση του Ράφα Ναδάλ στον τελικό μίλησε ο Τζον ΜακΕνρο ο οποίος σημείωσε ότι  ξέχασαν τον Ισπανό και όλοι ασχολήθηκαν  με τον Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος δεν παίζει στην Αυστραλία.



«Δεν ξέρω τι σημαίνει για την ιστορία του τένις, αλλά είναι απίστευτο αυτό που κάνουν αυτά τα παιδιά. To φετινό Australian Open ξεκίνησε με όλα αυτά που έγιναν με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Μιλούσαν συνέχεια γι’ αυτόν, για το αν θα παίξει και το αν θα γράψει ιστορία κατακτώντας τον 21ο τίτλο. Αυτό που ξεχάσαν ήταν να αναφέρουν ότι στο Australian Open ήταν και ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος δεν είχε παίξει τένις τους τελευταίους 6 μήνες.

Κλείσιμο
Ποιος ήταν ο τελευταίος που ήταν 35 ετών και κέρδισε το Australian Open μετά από έξι μήνες απουσίας ; Ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ράφα είναι ο πιο ταπεινός και αριστοκρατικός πρωταθλητής που έχω δει ποτέ σε οποιοσδήποτε άθλημα. Ήταν τόσο σημαντικό γι’ αυτόν να φτάσει ξανά στον τελικό. Ήταν πραγματικά απίστευτο», είπε στο Eurosport ο θρυλικός Αμερικανός.

Ειδήσεις σήμερα:

Kάθειρξη 20 ετών για τον «Tiger King» του Netflix

Ζελένσκι σε Μακρόν: Ο διάλογος με τη Μόσχα πρέπει να συνεχιστεί για την αποκλιμάκωση της έντασης

Καναδάς: «Κονβόι» φορτηγατζήδων διαδηλώνει ενάντια στον υποχρεωτικό εμβολιασμό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης