Ο Ναδάλ μετά την πρόκριση στον τελικό του Australian Open: «Πριν 1,5 μήνα δεν ήξερα αν θα επέστρεφα»

Ο Ναδάλ μετά την πρόκριση στον τελικό του Australian Open: «Πριν 1,5 μήνα δεν ήξερα αν θα επέστρεφα»

Ο Ράφα Ναδάλ δεν πιστεύει ότι θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει τον τίτλο στο Australian Open μετά από όσα πέρασε τους τελευταίους μήνες

nadal_2
Στα 35 του ο Ράφα Ναδάλ θα γίνει ο 3ος τενίστας στην ιστορία του αθλήματος που θα διεκδικήσει το 21ο Grand Slam!

Ο Ρότζερ Φέντερερ απέτυχε το 2019 στο Wimbledon, το 2021 δεν έφτασε στον 21ο τίτλο ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη Νέα Υόρκη και πλέον μένει να δούμε εάν θα τα καταφέρει την Κυριακή (30/1, 10:30) ο Ράφα Ναδάλ απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον τελικό του Australian Open.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN Tenis (@espntenis)


Ο Ισπανός τενίστας δεν πιστεύει πως έφτασε στον τελικό στη Μελβούρνη αφού τους τελευταίους 6 μήνες πέρασε τα πάντα! Έκοψε το τένις λόγω προβλήματος στο αριστερό πόδι στις αρχές Αυγούστου (2021), πέρασε την πόρτα νοσοκομείο, περπατούσε για καιρό με πατερίτσες.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, επέστρεψε τον Δεκέμβριο στο Άμπου Ντάμπι, αλλά κόλλησε κορωνοϊό και έμεινε σε καραντίνα για δυο εβδομάδες. Ταξίδεψε με ελάχιστες προπονήσεις στην Αυστραλία και είναι μια ανάσα από τον 21ο τίτλο του.



«Ήταν 6 πολύ δύσκολοι μήνες, αλλά δεν θέλω να παραπονιέμαι, ειδικά σε μια περίοδο που ο περισσότερος κόσμος περνούσε δύσκολα και χάθηκαν τόσες ζωές. Φυσικά η δική μου ιστορία δεν μπορεί καν να συγκριθεί με αυτές των οικογενειών που έχασαν ανθρώπους. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο, κάθε μέρα δυσκολευόμουν με το πόδι μου. Οι αμφιβολίες υπάρχουν ακόμα και θα υπάρχουν πιθανότατα ως το τέλος της καριέρας μου.
Κλείσιμο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN Tenis (@espntenis)


Είναι όμως εκπληκτικό που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος με το επίπεδο που παρουσίασα τις 3 τελευταίες εβδομάδες. Ήταν έκπληξη για μένα που ήμουν σε θέση να παίξω σ' αυτό το επίπεδο, να αντιμετωπίσω τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Είναι απίστευτο. Πριν από ενάμιση μήνα δεν ήξερα αν θα επέστρεφα στο tour, επειδή δεν μπορούσα να επιλύσω κανένα πρόβλημα. Τώρα είμαι εδώ και ευχαριστώ τη ζωή γι' αυτό», είπε ο Ράφα Ναδάλ.

Ειδήσεις σήμερα:

Φρίκη στη Γαλλία - Βρήκαν νεκρό 10χρονο μέσα σε βαλίτσα, βασική ύποπτη η μητέρα του

Εισαγγελική παρέμβαση για 41χρονη που κυοφορούσε νεκρό έμβρυο για δέκα μέρες

Κρήτη, Κυκλάδες και Δωδεκάνησα «στοχοποιούν» οι καταιγίδες από το πρωί του Σαββάτου, λέει ο Λαγουβάρδος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης