World League Πόλο: Ήττα για την Ελλάδα από την Κροατία στον Πειραιά

World League Πόλο: Ήττα για την Ελλάδα από την Κροατία στον Πειραιά

Στον πρώτο αγώνα της μετά από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες η εθνική ανδρών της Ελλάδας ηττήθηκε με 12-11 από την Κροατία

vlachopoulos
Την ήττα (12-11) από την Κροατία στον Πειραιά για το World League γνώρισε την Τρίτη (18/1) η εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδας. 

Η εθνική ομάδα στον πρώτο αγώνα της μετά από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο δεν είχε στον πάγκο της τον προπονητή της Θοδωρή Βλάχο, ο οποίος είναι θετικός στον κορωνοϊό, και την θέση του πήρε ο Δημήτρης Κραβαρίτης. 

Η Ελλάδα που παρατάχθηκε χωρίς τους Γενηδουνιά και Γκιουβέτση και φυσικά χωρίς τους Μουρίκη, Κολόμβο που είπαν "αντίο" στην εθνική, πάλεψε από την αρχή έως το τέλος αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στην ισχυρή και πλήρης Κροατία. 

Στο ξεκίνημα του 3ου οχταλέπτου η Ελλάδα βρέθηκε στο +2 (7-5) αλλά οι Κροάτες μ' ένα σερί 3-0 έφτασαν στο 7-8.  Η Ελλάδα ισοφάρισε σε 8-8 και 9-9 και προηγήθηκαν με 12-9. Απλά οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 12-11. 

Τα οχτάλεπτα: 4-3, 2-2, 1-3, 4-4 

ΕΛΛΑΔΑ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Ζερδεβάς, Καλογερόπουλος, Σκουμπάκης, Καπότσης 1, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 1, Σολανάκης 1, Κάκαρης 1, Αλαφραγκής, Βλαχόπουλος 2, Τζωρτζάτος.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ιβιτσα Τούτσακ): Μπίγιατς, Μιλάκοβιτς, Φάτοβιτς 1, Κράπιτς, Ζόβιτς 1, Μπούκιτς 1, Βουκίσεβιτς 2, Ζούβελα, Μπούριτς 1, Βρλιτς 2, Μπένιτς 2, Μπάσιτς 2, Μάρσελιτς.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο από την έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στη Γλυφάδα φέρνει στη δημοσιότητα το protothema

Η Ρομπέρτα Μετσόλα νέα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Τι έκανε ο Ερντογάν στην Αλβανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης