Super League 2: Νίκες για ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκό Β'

Super League 2: Νίκες για ΑΕΚ Β' και Παναθηναϊκό Β'

Στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2 διατηρήθηκε η ΑΕΚ Β', η οποία επικράτησε και της ΑΕ Καραϊσκάκης με 2-1, σημειώνοντας την τρίτη σερί νίκη της - Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα  πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β΄ καθώς επικράτησε με 2-1 στην Καλαμάτα

enosib
Συνέχεια έδωσε η ΑΕΚ Β' στο εξαιρετικό της ξεκίνημα στη Super League 2. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 2-1 της ΑΕ Καραϊσκάκης στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων κάνοντας το 3Χ3 και παραμένοντας στην κορυφή του Νοτίου ομίλου.

Η ΑΕΚ Β' ήταν κυρίαρχη στο πρώτο μέρος και θα μπορούσε να είχε βρει κι άλλα γκολ πέρα από εκείνο του Κορνέζου με το οποίο πήγε μπροστά στα αποδυτήρια. Στο 13' από γύρισμα του Μιτάι, ο Κοσίδης πήγε να τελειώσει τη φάση, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χουάντερσον είπε «όχι» στην όμορφη ενέργεια του Γιούση. Πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο οι κιτρινόμαυροι είχαν και τρίτη ευκαιρία με την κεφαλιά του Χριστόπουλου να περνάει ελάχιστα άουτ και τελικά το 1-0 ήρθε στο 29'. Ο Γιούσης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κορνέζος με δυνατή κεφαλιά βρήκε δίχτυα βάζοντας την ΑΕΚ Β' μπροστά στο σκορ. Ακόμα μια καλή στιγμή για τους παίκτες του Οφρυδόπουλου ήρθε τρία λεπτά αργότερα, όμως ο Χουάντερσον έβγαλε το συρτό σουτ του Χριστόπουλου.

ΑΕΚ Β vs ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ


Η ΑΕΚ Β' δεν είχε την ίδια ορμή στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο ανασταλτικά δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και απλά έψαχνε το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει το ματς. Αυτό ήρθε στο 74' με σκόρερ τον Κοσίδη. Ο Σαμπανάτζοβιτς τροφοδότησε τον Γιούση, ο οποίος ανατράπηκε από τον Φετεινίδη μέσα στην περιοχή. Ο Κοσίδης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το 2-0. Η ομάδα της Άρτας μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν στο 81' ο Ναζίμ εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ μειώνοντας σε 2-1. Στα λεπτά που απέμεναν η ΑΕΚ Β' κράτησε το προβάδισμα, πανηγυρίζοντας το απόλυτο από το ξεκίνημα της σεζόν.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Μιτάι, Λάτσι, Κορνέζος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπάμπης (66' Ρουκουνάκης) Μουστακόπουλος (88' Γερολέμου), Χριστόπουλος Ευθ. (66' Τζούντα Γκαρσία), Γιούσης (79' Παρράς), Κοσίδης (79' Ιατρούδης)

ΑΕ Καραϊσκάκης: Χουάντερσον, Τάμπας, Φετεινίδης, Κλιγγόπουλος, Μπεκατώρος, Δερμιτζάκης (68' Γαλεάδης), Ρούνεϊ, Ντοναλτόνι (68' Ρουμπανγκούκα), Σταματής, Ναζίμ, Βαφειάδης


Καλαμάτα - Παναθηναϊκός Β΄1-2: Το τριφύλλι έκανε «σεφτέ» στην Καλαμάτα

H Καλαμάτα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα πιέζοντας να πάρει κεφάλι στο σκορ, όμως o Παναθηναϊκός Β᾽ ήταν αυτός που τα κατάφερε. Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου, ο Αθανασακόπουλος με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Ταϊρη που παρά την προσπάθειά του δεν κατάφερε να αποφύγει το γκολ. Αυτό ήταν και το πρώτο τέρμα για το Τριφύλλι, καθώς στα δύο ματς των πρώτων αγωνιστικών με Κηφισιά και ΑΕΚ δεν είχε βρει δίχτυα.

Από κει και πέρα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πίεσε για την άμεση ισοφάριση, αλλά την ψυχολογία στα ύψη οι παίκτες του Γιάννη Βονόρτα ανταποκρίθηκαν έχοντας σε σπουδαία μέρα τον κίπερ Ξενόπουλο που πιστώνεται φανταστικές επεμβάσεις και με το υπέρ τους 1-0 έκλεισαν το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και έφεραν το ματς στα ίσια, στο 56', με ένα πέναλτι που κέρδισε ο Κόκκορης από τον Μαρτίνη κι αμφισβήτησαν έντονα οι «πράσινοι».

Κλείσιμο
Ο Λουκίνας εκτέλεσε ιδανικά, ο Ξενόπουλος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης και 1-1, με την Καλαμάτα να σημειώνει κι αυτή με την σειρά της το πρώτο γκολ στη σεζόν. Όμως όπως και στο πρώτο ημίχρονο έτσι και στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός Β΄ αν και δεν είχε την μπάλα στα πόδια του, κατάφερε να ξαναβρεί γκολ στο 82'.

Σε μια από τις αντεπιθέσεις, ο Κούτσιας βρέθηκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας και με εύστοχο πλασέ έγραψε το 1-2 μέσα σε ξέφρενους «πράσινους» πανηγυρισμούς. H «Μαύρη Θύελλα» δεν είχε αντίδραση στη νέα ψυχρολουσία, καθώς και στο 90' ο Ξενόπουλος είχε απάντηση στο επικίνδυνο σουτ του Τάτου

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλειος Φίτσας (Πρέβεζας), με βοηθούς τους Νικόλαο Τριαντάφυλλο (Κορινθίας) και Αντώνη Καλλή (Ανατολικής Αττικής).

Καλαμάτα: Ταΐρης, Μαβινγκά (44' λ.τρ Μοζέρ), Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Άλβες Ματέους (66' Φελίπε), Τάτος, Κόκκορης (77' Τσαγκαλίδης), Λουκίνας (66' Μαρκόφσκι), Νάνι (66' Aναστασόπουλος).

Παναθηναϊκός Β': Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Θεοχάρης, Σέχου (87' Τσιριγώτης), Αθανασακόπουλος (87' Καρβούνης), Αντωνίου, Σαρδέλης (71΄Κρυπαράκος), Ρόμπι (71΄Κούτσιας), Μαραθωνίτης, Μαρτίνης (90+΄Ματσαδές), Ηλιάδης.

Κηφισιά – Εργοτέλης 1-2: Μεγάλο διπλό των Κρητικών στη Καισαριανή

Τη νίκη της 3ης αγωνιστικής πέτυχε ο Εργοτέλης. Οι Κρητικοί φιλοξενήθηκαν από την Κηφισιά στην Καισαριανή και κατάφεραν να πάρουν το σημαντικό τρίποντο φτάνοντας έτσι τους 6 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κόνρααντ με σουτ, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Ηρακλείου, καθώς έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαρρή. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τον παίκτη παραπάνω και με τον Καραγκούνη ισοφάρισαν, αλλά στο 89' ο Πριόνας με αυτογκόλ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Σκόρερ: 70' Καραγκούνης σουτ – 18′ Κόνρααντ σουτ, 89′ αυτ. Πριόνας

Κόκκινες: Σαρρής

Κηφισιά (Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης (68′ Αγγελόπουλος), Ντοριβάλ, Καλλέργης, Παπασάββας (60′ Γιαννιτσάνης), Τετέι (46′ Καραγκούνης), Κρητικός.

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης, Μίκο, Σαρρής, Πέϊος, Βουτσάς, Μπουρσέλης (37′ λ.τ Χοσάμ (76′ Κοκκίνης), Μπουτσάκης (76′ Πατρινός), Κούατενγκ (51′ Κόλα), Κόνρααντ (46′ Κωστανάσιος).

Αιγάλεω – ΟΦ Ιεράπετρας 2-0
Με σκόρερ τον Αρναρέλλη σε δύο περιπτώσεις το Αιγάλεω νίκησε με 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας. Ο Αρναρέλλης έκανε το 1-0 στο 12' και το τελικό 2-0 στο 53' με ένα σουτ. Το Αιγάλεω έτσι πέτυχε τη 2η νίκη του στην κατηγορία φέτος. Στην ανάπαυλα αποβλήθηκε για τους Κρητικούς ο Χιμένεζ επειδή διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Σκόρερ: 12′ και 53′ Αρναρέλλης σουτ

Κόκκινες: 45′ Χιμένεζ (αποβλήθηκε με τη λήξη του ημιχρόνου λόγω έντονων διαμαρτυριών)

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Φυλακτός, Παναγιώτου, Αναστασίου, Βλάχος, Παπανικόλας, Λάσκαρης, Καθάριος (60′ Καββαδίας), Τριμμάτης (71′ Βουκελάτος), Αρναρέλλης, Τσιλιγκίρης και Πιαστόπουλος.

ΟΦ Ιεράπετρας: (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κοντοές (46′ Μεσιντόρο), Ντελορέντζι, Κάρδαρης, Ψάνης, Ντι Λορέντζο, Κατάλντι (46′ Βουό), Καλούδης, Μπενίτεζ (83′ Μπλάνκο), Αντερεγκίν (66′ Τορίμπιο) και Χιμένεζ.

Λεβαδειακός – Χανιά 1-1
Ο Λεβαδειακός δυσκολεύτηκε εντός έδρας απέναντι στον ΑΟ Χανιά και έμεινε στο 1-1. Οι Βοιωτοί προηγήθηκαν με γκολ από την άσπρη βούλα και ισοφαρίστηκαν στο 63' από ένα σουτ του Μπαϊροβιτς.

Σκόρερ: 35′ πεν. Πολέττο – 63′ Μπαΐροβιτς σουτ

Λεβαδειακός (Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Βήχος, Νίκας (65′ Τσάπρας), Νίλι, Μουτίνιο, Χάμοντ, Λινάρδος (46′ Μεχία), Δούμτσιος (78′ Αλμπάνης) και Πολέττο.

Χανιά (Παπαδόπουλος): Κατσιμήτρος, Παντεκίδης, Τσαμούρης (15′ λ.τ Ζιούλης), Πατάπης, Βάρκας (82′ Καψάλης), Καμαρά (54′ Κογιέτε), Παναγιωτούδης, Κάρλος, Βασιλακάκης (82′ Βογιατζής), Βασιλόγιαννης και Μπαΐροβιτς (82′ Κόλα).

Επισκοπή – Αστέρας Βλαχιώτη 0-1

Ο Αστέρας Βλαχιώτη πήρε ένα σημαντικό διπλό στην έδρα της Επισκοπής. Προηγήθηκε πολύ νωρίς. Μόλις στο 13ο λεπτό και διατήρησε αυτό το προβάδισμα έως και το τέλος.

Σκόρερ: 13' Ζαΐμι σουτ

Επισκοπή (Βέλιτς): Καλογεράκης, Ανδρικόπουλος (78′ Τσάβος), Καραγιάννης (18′ λ.τ Σκόνδρας), Μπαρμπόσα, Γκονζάλβες, Πέτρου (46′ Γεωργούσης), Ντεμέτριους, Πολυχρόνης, Τριντάντε, Νταρζίσιο και Νοικοκυράκης (89′ Σουμπασάκης).

Αστέρας Βλαχιώτη (Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Ζάννης (46′ Νεχέμια), Λάμτσε, Λεωνιδόπουλος, Σοκολάροφ (71′ Ρόδης), Ζαΐμι, Σόνι (23′ λ.τ Ρόε), Τσίπρας και Παπούλης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αιγάλεω-ΟΦ Ιεράπετρας 2-0
Λεβαδειακός-Χανιά 1-1
Επισκοπή-Αστέρας Βλαχιώτη 0-1
Κηφισιά-Εργοτέλης 1-2
ΑΕΚ Β'-ΑΕ Καραϊσκάκης 2-1
Καλαμάτα-Παναθηναϊκός Β' 1-2
Ηρόδοτος-Ζάκυνθος (18:00)

Αύριο (21/11)
Ρόδος-Διαγόρας


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.ΑΕΚ Β' 9
2.Αιγάλεω 7
3.Εργοτέλης 6
4.Κηφισιά 6
5.Λεβαδειακός 5
6.Αστέρας Βλαχιώτη 4
7.Διαγόρας 4
8.Ρόδος 4
9.Καλλιθέα 3
10.Καραϊσκάκης 3
11.Παναθηναϊκός Β' 3
12.Χανιά 3
13.Ηρόδοτος 1
14.Επισκοπή 0
15.Ζάκυνθος 0
16.Καλαμάτα 0
17.ΟΦ Ιεράπετρας 0


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη (24/11)
ΑΕ Καραϊσκάκης-Καλαμάτα
Εργοτέλης-ΑΕΚ Β'
Αστέρας Βλαχιώτη-Κηφισιά
Διαγόρας Ρόδου-Επισκοπή
Χανιά-Ρόδος
Ζάκυνθος-Λεβαδειακός
ΟΦ Ιεράπετρας-Ηρόδοτος
Καλλιθέα-Αιγάλεω

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα άνδρα στον Πύργο

Πυρκαγιά σε κτίριο κοντά στην Πλας ντε λ' Οπερά στη Γαλλία (βίντεο)

Το ελληνικό μοντέλο στην διαχείριση του μεταναστευτικού εξετάζει να εφαρμόσει η Μεγάλη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης