Θρίλερ στον Ιωνικό Νικαίας, ψάχνουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ

Θρίλερ στον Ιωνικό Νικαίας, ψάχνουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ

H «εξαφάνιση» έχει να κάνει με οικογενειακό του θέμα, σύμφωνα με δήλωσή του σε αθλητικό σάιτ -  Δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση στην Αστυνομία - Τι λέει ο δικηγόρος του στο protothema.gr -  Ποιος είναι ο επιχειρηματίας και δημιουργός του πρώτου ελληνικού κρυπτονομίσματος

tsapas-main
Συναγερμός έχει σημάνει στον Ιωνικό Νικαίας,  ομάδα που αγωνίζεται στη Basket League, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως αγνοείται εδώ και 48 ώρες ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Τσάπας. Οι πληροφορίες, ότι κανείς δεν μπορεί να εντοπίσει και να επικοινωνήσει τόσο με τον κ.Τσάπα, όσο και με τη σύζυγο και την κόρη του, κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, έχοντας προκαλέσει σάλο. 

Πρέπει να σημειωθεί πάντως, ότι στην αστυνομία δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση. 

Πάντως, λίγο πριν από τις έξι το απόγευμα, στο σάιτ SDNA φιλοξενήθηκε δήλωση του κ.Τσάπα, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος επικοινώνησε με το Μέσο και δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα εξαφάνισης μου. Υπάρχει ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα και μέσα στις επόμενες μέρες θα επανέλθω στη γνώριμή μου καθημερινότητα. Οσον αφορά στο θέμα της λειτουργίας του Ιωνικού, το ΔΣ τρέχει την ομάδα κανονικά».

Το χρονικό 
Το θρίλερ με τον μεγαλοπαράγοντα του Ιωνικού ξεκίνησε χθες (Δευτέρα) το πρωί όταν στενοί του συνεργάτες προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του τηλεφωνικώς.

Ωστόσο η τελευταία φορά που εμφανίζεται στην εφαρμογή what's app στο κινητό του τηλέφωνο είναι σήμερα στις 09:25...

Πρόσωπο που τον γνωρίζει πολύ καλά ανέφερε στο protothema.gr ότι στην τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί του την περασμένη Παρασκευή ο Βαγγέλης Τσάπας δεν είχε αφήσει να φανεί ότι αντιμετωπίζει το οποιοδήποτε πρόβλημα και η συμπεριφορά του ήταν απολύτως φυσιολογική.

Κλείσιμο
Το protothema.gr επικοινώνησε και με το μπαρ-εστιατόριο Darling στον Πειραιά, ιδιοκτησίας του κ. Τσάπα. Ο υπάλληλος που απάντησε στην τηλεφωνική μας κλήση επιβεβαίωσε την... «εξαφάνιση» του επιχειρηματία λέγοντας χαρακτηριστικά: «... τους ψάχνουμε κι εμείς», εννοώντας πέρα από τον κ. Τσάπα και την πρώην σύζυγο του, Ελένη, η οποία ήταν διαχειρίστρια της επιχείρησης, καθώς και τα δύο τους παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του μπασκετικού Ιωνικού φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιες οικονομικές δυσκολίες το τελευταίο διάστημα.

Τι λέει ο δικηγόρος του

Ο κ. Παναγιώτης Μπαλακτάρης, δικηγόρος  του κ.Τσάπα, πάντως, σε γραπτή επικοινωνία του με το protothema.gr αναφέρει ότι ο πελάτης του  ούτε "αγνοείται" ούτε αντιμετωπίζει "κάποιες οικονομικές δυσκολίες". «Ζει και ενεργεί καθημερινά, φροντίζοντας την οικογένειά του και τις επιχειρηματικές του δράσεις».



Ο άνθρωπος πίσω από το ελληνικό κρυπτονόμισμα
Ο Βαγγέλης Τσάπας πέραν όλων των άλλων είναι ο CEO της HNC Revolution, της εταιρίας που δημιούργησε το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα. Μάλιστα η εταιρία είναι χορηγός ονοματοδοσίας της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού, ενώ ήταν χορηγός και στη φετινή διοργάνωση του Super Cup Μπάσκετ που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο στην Πάτρα.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο κ. Τσάπας είχε πει ότι «... το HNC είναι ένα έργο εκκίνησης, όχι με επιτυχία 100% αλλά το πιο σημαντικό, με μια σταθερή, αξιόπιστη, ασφαλή και αποδεδειγμένη τεχνολογία», προσθέτοντας ότι «... στόχος του πρώτου ελληνικού κρυπτονομίσματος είναι να γίνει ο καταλύτης ενός νέου οικοσυστήματος που γεφυρώνει τον ψηφιακό και συμβατικό κόσμο».

Ο επιχειρηματίας φιλοδοξούσε να εισάγει το κρυπτονόμισμα σε τομείς όπως ο τουρισμός

Από τον Φάρο στον Ιωνικό και τα απίθανα ρεκόρ
Πέρα από τις όποιες επιχειρηματικές του δραστηριότητες ο Βαγγέλης Τσάπας έχει μακρά πορεία στον αθλητισμό και δη το μπάσκετ, έχοντας θητεύσει στα... αλώνια και τα τελευταία χρόνια στα... σαλόνια με τον Ιωνικό.

Ξεκίνησε ως παίκτης στον Θεμιστοκλή (στη Δ' κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ) και στη συνέχεια ως παίκτης προπονητής στην ίδια ομάδα, ενώ παραγοντικά έκανε το πρώτο... μπαμ με τον Φάρο Κερατσινίου τον οποίο οδήγησε στον τελικό του Κυπέλλου (έχασε από τον Παναθηναϊκό), αλλά παρόλο που κέρδισε δύο φορές την άνοδο στην Α1 αποφάσισε να μην ανεβάσει την ομάδα... ΄

Το επόμενο αθλητικό εγχείρημα ήταν ο γειτονικός Ιωνικός Νικαίας τον οποίο επανέφερε προ διετίας στην Α1 (μετά από 32 ολόκληρα χρόνια) και φέτος η ομάδα αγωνίζεται και στην Ευρώπη.

Φάρος και Ιωνικός πάντως έμειναν στην ιστορία της Α2 μπάσκετ με τα απίθανα σκορ που σημείωσαν καθώς ο πρώτος είχε νικήσει με 164-103 το Παγκράτι (στις 19/4/2017) κι ο δεύτερος με 197-116 τον Εθνικό Πειραιώς (στις 20/4/2019)

 

Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης