Ζβέρεφ: H ATP ξεκινά έρευνα για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για κακοποίηση

Ζβέρεφ: H ATP ξεκινά έρευνα για τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για κακοποίηση

Η Όλια Σαρίποβα είχε καταγγείλει τον Γερμανό τενίστα,  Σάσα Ζβέρεφ για ξυλοδαρμό και η ΑΤΡ αποφάσισε να ερευνήσει το ζήτημα, με σκοπό την προστασία του αθλήματος και την εξάλειψη κάθε μορφής κακοποίησης

alexander-zverev-the-accusations-are-unfounded-
Η ΑΤΡ ανακοίνωσε πως ξεκινά έρευνα για τις καταγγελίες για ξυλοδαρμό από τον Σάσα Ζβέρεφ κατά της πρώην συντρόφου του!

Η Όλια Σαρίποβα είχε καταγγείλει τον Γερμανό τενίστα για κακοποίηση κατά την διάρκεια του Masters στη Σαγκάη το 2019, αναφέροντας με την γρονθοκόπησε και ότι την είχε πιάσει από τον λαιμό, καθώς και ότι της «ευχήθηκε» να πεθάνει, αποκαλώντας την «σκουπίδι».

Όπως ανέφερε η ΑΤΡ, ειδική ομάδα με επικεφαλής τον πρώην επιθεωρητή της βρετανικής αστυνομίας Κρις Σμαρτ, ξεκινά έρευνα για την υπόθεση, για την οποία ο Ζβέρεφ δηλώνει αθώος.

Η Σαρίποβα σε συνέντευξή της είχε αναφέρει κι άλλα περιστατικά βίας από τον Ζβέρεφ όπως στο US Open το 2019. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν η ΑΤΡ τιμωρήσει και με ποιον τρόπο τον τενίστα, εφ’ όσον αποδειχθούν οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

«Ως οργανισμός πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές περιβάλλον στο επαγγελματικό τένις. Θα είναι μια μακρά διαδικασία. Οι κατηγορίες κατά του Ζβέρεφ είναι σοβαρές και πρέπει να τις ερευνήσουμε. Ελπίζουμε να μας επιτρέψει η έρευνα να πάρουμε σωστές αποφάσεις ως επόμενο βήμα. Αισθανόμαστε ότι ο Ζβέρεφ καλωσορίζει την έρευνά μας όπως και το ότι αναγνωρίζουμε ότι αρνείται τις κατηγορίες. Θα παρακολουθούμε επίσης τυχόν περαιτέρω νομικές εξελίξεις μετά την προκαταρκτική έρευνα που έγινε στα γερμανικά δικαστήρια» ανέφερε ο CEO της ATP, Μάσιμο Καλβέλι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κομισιόν για Pandora Papers: H Eπιτροπή μάχεται έντονα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Γέμισε η ΜΕΘ στο «Παπαγεωργίου» - Διακομιδή δασωληνωμένων σε άλλα νοσοκομεία

Ανακοινώσεις την Τετάρτη από τον Πλεύρη για τους εμβολιασμένους - Έρχεται «πλαίσιο κανονικότητας»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης