Εμπαπέ: Παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν - Η Ρεάλ απέσυρε το ενδιαφέρον της και αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο

Εμπαπέ: Παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν - Η Ρεάλ απέσυρε το ενδιαφέρον της και αναμένεται να επιστρέψει τον Ιανουάριο

Ο Εμπαπέ θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού τουλάχιστον για ακόμα έναν χρόνο - Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να υπογράψει προσύμφωνο με τον παίκτη και να τον αποκτήσει το καλοκαίρι χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει την Παρί

066_DPPI_40021085_164
Η μεγάλη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ δεν ολοκληρώθηκε. Οι Μερένγκες αποσύρθηκαν από τις διαπραγματεύσεις και ο 22χρονος Γάλλος κυνηγός θα παραμείνει στην Παρί και τη σεζόν 2021-20022.

Αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά στην ομάδα του Παρισιού, με το τέλος της οποίας θα μείνει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. 

Η Ρεάλ αρχικά είχε κάνει μια προσφορά 160 εκατομμυρίων για τον 22χρονο παίκτη του οποίου το συμβόλαιο με την PSG λήγει σε μόλις δέκα μήνες, που απορρίφθηκε. Ακολούθησε νέα πρόταση στα 180 εκατομμύρια , τα οποία επίσης δεν έπεισαν τους Παριζιάνους. Χθες υπήρξε φημολογία ότι η «Βασίλισσα» ανέβηκε στα 200 εκατομμύρια, ποσό που επίσης δεν έγινε αποδεκτό από τους Γάλλους.

Σύμφωνα με τις RMC Sports, L'Equipe και Le Parisien: «Ο Εμπαμπέ παραμένει στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκτός και αν προκύψει έκπληξη της τελευταίας στιγμής»

Φέτος τον Αύγουστο, ο 22χρονος επιθετικός απέρριψε  προσφορά 25 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν για τέσσερα χρόνια, έως το 2026.

Απομένουν λίγες ώρες για την εκπνοή των μεταγραφών και αν η Ρεάλ δεν επιστρέψει με πρόταση που θα ικανοποιεί την Παρί, ο Εμπαπέ θα παραμείνει κάτοικος Παρισιου τουλάχιστον για ακόμα έναν χρόνο. Ωστόσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο να υπογράψει προσύμφωνο με τον παίκτη και να τον αποκτήσει το καλοκαίρι χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει την Παρί.

Ο αριθμός 7 της PSG βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Clairefontaine, ένα καταφύγιο 70 χιλιόμετρα από το Παρίσι στη μέση του δάσους όπου προπονείται η Εθνική ομάδα της Γαλλίας, εν όψει του αγώνα με τη Βοσνία την Τετάρτη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ το 2022.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2018 με την εθνική Γαλλίας πήρε μεταγραφή στην Παρί το καλοκαίρι του 2018 από τη Μονακό αντί 145.000.000 ευρώ. Από τότε μέχρι σήμερα έχει δώσει 175 ματς με την Παρί, έχει βάλει 135 γκολ και έχει μοιράσει 63 ασίστ.


Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Το κουδούνι χτυπά για τον εμβολιασμό των μαθητών Γυμνασίου-Λυκείου - Παιδί ένα στα πέντε κρούσματα

Κορωνοϊός - ΕΕ: Μη ασφαλείς χώρες ΗΠΑ, Ισραήλ, Κόσοβο, Λίβανος, Μαυροβούνιο και Βόρεια Μακεδονία

Μύκονος: «Πέταξε» 40% πάνω από το 2019 η τουριστική κίνηση στο νησί των ανέμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης