Στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό βρίσκεται οΕτιέν Κινκουέ
Στην Αθήνα είναι από την Κυριακή (29/8) ο Ετιέν Κινουέ για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.
Ο 19χρονος υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έρχεται από την Ίντερ με αγορά με τους «νερατζούρι» να κρατάνε ένα ποσοστό της τάξης του 25% με τον παίκτη αρχικά να προορίζεται για την Β' ομάδα των Πειραιωτών.
Ο Κινκουέ είναι διεθνής με την U17 της Γαλλίας και λογικά εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.