Wimbledon: Σάλος με τα «σεξιστικά» σχόλια του Μπέκερ για τη σύντροφο του τενίστα Μάρτον Φούτσοβιτς

Wimbledon: Σάλος με τα «σεξιστικά» σχόλια του Μπέκερ για τη σύντροφο του τενίστα Μάρτον Φούτσοβιτς

Ο παλαίμαχος Γερμανός τενίστας, Μπόρις Μπέκερ, λίγες ημέρες μετά την επίθεση στη Ναόμι Οσάκα, δημιούργησε ένα νέο σάλο, εξαιτίας των σχολίων του για τη σύζυγο του Μάρτον Φούτσοβιτς

wimbledon-sxolia3
Λίγες ημέρες μετά την επίθεση του άλλοτε Νο1 στον κόσμο τενίστα, στο πρόσωπο της Ναόμι Οσάκα, το όνομα βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο. Συγκεκριμένα, ο Μπέκερ, που εργάζεται πλέον ως σχολιαστής των αγώνων για το BBC, σχολίασε την εξωτερική εμφάνιση της συντρόφου του Μάρτον Φούτσοβιτς.
Boris-Becker-Annet

Ο Ούγγρος τενίστας  έφτασε στον πρώτο προημιτελικό Grand Slam της καριέρας του, νικώντας με 3-2 σετ την Δευτέρα (05/07) τον Αντρέι Ρούμπλεφ αλλά εκεί του έβαλε «φρένο» με περίσσια ευκολία, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε κάποιο σημείο της αναμέτρησης λοιπόν, όταν ο σκηνοθέτης εστίασε στην μελαχρινή καλλονή, ο παλαίμαχος αστέρας, είπε: «Όντως λένε ότι στην Ουγγαρία έχουν τις πιο όμορφες γυναίκες. Δεν το ήξερα, αλλά σίγουρα είναι πολύ όμορφη».
wibledon_ouggareza
Κλείσιμο

















Το εν λόγω σχόλιο ενόχλησε μεγάλο μέρος του κοινού που διαμαρτυρήθηκε μέσα Twitter λέγοντας μεταξύ άλλων: «Πρέπει σοβαρά να αναθεωρήσετε το να έχετε σχολιαστές μεγάλους άνδρες που σχολιάζουν γυναίκες στο κανάλι σας. Σεξιστής». Το δίκτυο από την πλευρά του έκανε λόγο για ένα χαριτωμένο σχόλιο «που δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν».

Ορισμένοι άλλοι χρήστες ωστόσο υποστήριξαν τον Μπέκερ, δηλώνοντας πως έκανε απλώς ένα κοπλιμέντο στην νεαρή τενίστρια. 



Η επίθεση στην Οσάκα: «Είσαι 23 ετών, υγιής, πλούσια και από πολύ καλή οικογένεια. Πού είναι η πίεση;»

Πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Γερμανός πρώην Νο1 του κόσμου (1991), αναφέρθηκε στην Ναόμι Οσάκα και στην απόφασή της να αποσυρθεί από το Wimbledon, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια για την 23χρονη τενίστρια.

«Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς τα ΜΜΕ τότε είναι πολύ δύσκολο να είσαι επαγγελματίας τενίστας», ανέφερε. «Το Tour χρειάζεται τον Τύπο, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει χωρίς τον Τύπο. Είναι δύσκολο να κερδίσεις χρήματα και να προσεγγίσεις χορηγούς χωρίς την προβολή από τα ΜΜΕ. Φυσικά δεν είναι κάτι στο οποίο ανυπομονούμε, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μας. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό».

Υπενθυμίζεται πως η Οσάκα είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στις συνεντεύξεις Τύπου στο Roland Garros. Μετά από το πρόστιμο που της επιβλήθηκε αποφάσισε να αποχωρήσει από το τουρνουά, ενώ απειλήθηκε με κυρώσεις και από τα άλλα τρία Grand Slams.





Δείτε βίντεο: Wimbledon: Σάλος με τα «σεξιστικά» σχόλια του Μπέκερ για τη σύντροφο του τενίστα Μάρτον Φούτσοβιτς
Wimbledon: Σάλος με τα «σεξιστικά» σχόλια του Μπέκερ για τη σύντροφο του τενίστα Μάρτον Φούτσοβιτς


Ειδήσεις σήμερα

Οι εμφανίσεις της Σάρον Στόουν στο πλευρό 25χρονου ράπερ πυροδοτούν φήμες για ειδύλλιο (Φωτογραφίες)

Τραγωδία στη Νίκαια: Πώς χάθηκε μέσα σε λίγες στιγμές η 7χρονη Παναγιώτα

Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Στους γονείς της δολοφονημένης μητέρας η επιμέλεια του παιδιού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης