Σάρον Στόουν: Οι εμφανίσεις της στο πλευρό 25χρονου ράπερ πυροδοτούν φήμες για ειδύλλιο

Σάρον Στόουν: Οι εμφανίσεις της στο πλευρό 25χρονου ράπερ πυροδοτούν φήμες για ειδύλλιο

Ο νεαρός ράπερ προστατεύει την ταυτότητά του φορώντας μια μάσκα του σκι, όμως δεν κρύβει τον θαυμασμό του για την 63χρονη σταρ

sharr
Οι πρόσφατες εμφανίσεις της Σάρον Στόουν στο πλευρό ενός 25χρονου ράπερ σε νυχτερινές εξόδους της σταρ έχουν πυροδοτήσει φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της 63χρονης σταρ.

«Κατάσκοποι» του Page Six αναφέρουν ότι η πρωταγωνίστρια του «Βασικού Ενστίκτου» και ο ανερχόμενος Αμερικανός μουσικός, τα τραγούδι του οποίου «Rascal» έγινε viral στις αρχές της περασμένης χρονιάς, κυκλοφορούν μαζί αρκετά συχνά τελευταία στο Λος Άντζελες.

Την περασμένη εβδομάδα, εθεάθησαν παρέα στα δημοφιλή στέκια Delilah και The Highlight Room, όπου διασκέδασαν χορεύοντας hip hop κομμάτια. «Περνάει αναμφίβολα ένα hot, ανέμελο καλοκαίρι. Οι δυο τους ήταν σε μια παρέα με τον PND, ερωτοτροπούσαν και άνοιγαν μπουκάλια. Χόρευαν hip hop. Μαζί τους ήταν και ο Κρις Μπράουν», αναφέρει η πηγή του ιστότοπου.



Ο RMR, ένας εκκεντρικός καλλιτέχνης που προστατεύει την ταυτότητά του φορώντας μια μάσκα του σκι και τη συνδυάζει με χρυσά «σιδεράκια» στα δόντια του, «τρέφει μεγάλο σεβασμό για την Στόουν και τη θεωρεί απίστευτα cool» αναφέρει πηγή από τον κύκλο τους, αποκαλύπτοντας ότι η 63χρονη και ο 25χρονος περνούν αρκετό χρόνο μαζί τους τελευταίους μήνες. Όπως αναφέρει το ίδιο άτομο, ο RMR είναι τεράστιος φαν της ταινίας «Casino» του 1995, στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει η Στόουν.

«Απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου. Περνούν υπέροχα μαζί» αναφέρει η πηγή του Page Six. Όπως επισημαίνει, η Στόουν και ο RMR «βρίσκονται στην ίδια συχνότητα και μοιράζονται μια μοναδική φιλία», ενώ ο ράπερ έπεισε τη σταρ να φορέσει μία από τις χαρακτηριστικές μάσκες του σε μία από τις εξόδους τους σε κλαμπ.



Αυτή η «μοναδική φιλία» φαίνεται πως έχει επεκταθεί και στα social media, με τον 25χρονο να σπεύδει να κάνει like σε αρκετές αναρτήσεις της σέξι ηθοποιού. Και η ίδια όμως εκφράζει την υποστήριξή της με like στις ενημερώσεις για τα επαγγελματικά του βήματα.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης