Τζέσι Λίνγκαρντ: Διακοπές, προπόνηση και μίνι-κρουαζιέρα με ταχύπλοο

Τζέσι Λίνγκαρντ: Διακοπές, προπόνηση και μίνι-κρουαζιέρα με ταχύπλοο

Στο νησί των ανέμων και σε ιδιωτική βίλα εξακολουθεί να παραμένει ο Βρετανός ποδοφαιριστής που εκτός από το κλάμπινγκ με τους φίλους του προπονείται κιόλας

lingard_1
Στο «νησί των ανέμων», τη Μύκονο, εξακολουθεί να βρίσκεται ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Τζέσι Λίγκαρντ, που διαμένει σε ιδιωτική βίλα, όπου φιλοξενεί και φίλους του.
Αρχικά ήταν ο Άσλει Γιάνγκ και ο Άντονι Μαρσιάλ, εσχάτως προέκυψαν ο Αντνάν Γιανουζάι και ο Φρέντερικ Βέσσελι που ακολουθουν πιστά τον φίλο τους με την ξανθιά κατά το ήμιση κόμη.

Με φλοράλ σύνολο ο Γιανουζάι σίγουρα έγινε αντικείμενο σχολίων στο Principote όπου βρέθηκε μαζί με τους άλλους δύο για μπάνιο και φαγητό ενώ η τριάδα επσικέφθηκε και τον Scorpios στην Παράγκα για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα. Ο Τζέσι Λίνγκαρντ ανεβασε φωτό και stories από τα τελευταία 24ωρα των διακοπών του στην Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του άγνωστο για πόσο καιρό ακόμη, οι οποίες περιελάμβαναν και μια μίνι κρουαζιέρα με ταχύπλοο.

lingard_2


Πάντως εκτός από την διασκέδαση ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που κόπηκε από τον προπονητή της Εθνικής Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκειτ στην τελική επιλογή των παιχτών που θα αγωνίζονταν στο Euro 2020, προπονείται καθημερινά σε δημοτικό γήπεδο του νησιού των ανέμων. Είναι η δεύτερη φορά που «ψήφισε» πάλι Μύκονο για τις διακοπές του κάνοντας ένα come back στο νησί των ανέμων.

Κλείσιμο
Το περσινό του ταξίδι για διακοπές πραγματοποιήθηκε στον απόηχο του καυγά που είχε πρωταγωνιστή τον Χάρι Μαγκουάιρ, αρχηγό της Γιουνάιτεντ, μέσα στα σοκάκια της Χώρας.
Φέτος εκτός από το fun πρόσθεσε και την σωματική άσκηση επί χόρτου, ώστε να μην χάσει την φόρμα του, ώστε επιστρέφοντας σε λίγες εβδομάδες να είναι σχετικά έτοιμος για την προετοιμασία της νέας σεζόν.
IMG_1974
IMG_1975
IMG_1976

Ειδήσεις σήμερα:

Επιχείρηση για τη διάσωση... αλόγου που βούτηξε σε πισίνα στην Κεφαλονιά - Δείτε φωτογραφίες

«Στοπ» στην ψήφιση από τη Βουλή των μνημονίων για τα Σκόπια

Οι 7 λόγοι που φέρνουν «έκρηξη» στην κτηματαγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης