Μύκονος: Στον ανακριτή Σύρου οι πέντε Γαλλομαροκινοί για τον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα του Μπιλζέριαν

Μύκονος: Στον ανακριτή Σύρου οι πέντε Γαλλομαροκινοί για τον ξυλοδαρμό του σωματοφύλακα του Μπιλζέριαν

Σήμερα το μεσημέρι απολογούνται για την επίθεση στον Νίκο Αραβαντινό

bilzerian_mykonos1_2
Η ώρα του ανακριτή έφτασε για πέντε Γαλλομαροκινούς από τους τριάντα που φέρονται να επιτέθηκαν στον Έλληνα σωματοφύλακα του Νταν Μπιλζέριαν Νίκο Αραβαντινό πριν από λίγες ημέρες.

Συνοδεύονται από δύο δικηγόρους που έχουν αναλάβει την υπεράσπισή τους και μετά την απολογία τους ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για τα περαιτέρω.

Νομικοί κύκλοι εικάζουν ότι για τους πέντε Γαλλομαροκινούς αναμένεται προσωρινή κράτηση, επειδή είναι ξένοι υπήκοοι και αν αφεθούν προσωρινά ελεύθεροι με εγγύηση υπάρχει το ενδεχόμενο να φύγουν από την χώρα.

Αναμένεται να κατηγορηθούν για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο η κατηγορία να είναι για απόπειρα ανθρωποκτονίας σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο περιθώριο της υπόθεσης.

Προς το παρόν αναμένεται ακόμη η ταυτοποίηση των εμπλεκομένων από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν το περιστατικό, το υλικό των οποίων βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας.

Επίσης, οι τελευταίες πληροοφορίες λένε ότι η επιχείρηση στην οποία εργάζονται έχει κινητοποιήσει από τα κεντρικά της στο Παρίσι ομάδα δικηγόρων στη Μύκονο και στην Αθήνα για την υπόθεσή τους. Μια υπόθεση που ξεκίνησε αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Κλείσιμο
Οι Γαλλομαροκινοί διασκέδαζαν σε χώρο που συνορεύει με το ξενοδοχείο Eden View Aparthotel Suites and Residences στην παραλία Paradise, μέτοχος στο οποίο είναι ο Έλληνας σωματοφύλακας.

Οι ένοικοι του ξενοδοχείου παραπονέθηκαν για τον θόρυβο που δημιουργούσαν οι Γαλλομαροκινοί, μερικοί εκ των οποίων εργάζονται σε ιταλικό εστιατόριο στη Χώρα της Μυκόνου.

Ο μάνατζερ του ξενοδοχείου ειδοποίησε τον σωματοφύλακα, ο οποίος προσπάθησε να ηρεμήσει τους αλλόφρονες από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ Γαλλομαροκινούς, οι οποίοι ωστόσο δεν έδειξαν διάθεση να σταματήσουν την φασαρία.

Ακολούθησε μια συνομιλία με κάποιους εξ αυτών οι οποίοι ήταν ιδιαίτερα εριστικοί απέναντι του, απειλώντας μάλιστα ότι θα τον βλάψουν σε περίπτωση που εκείνος δεν έφευγε άμεσα, ώστε να συνεχίσουν την διασκέδαση τους.

Λόγια στα λόγια, ο Νίκος Αραβαντινός ήρθε στα χέρια με έναν εξ αυτών και δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε μαζική επίθεση με πέτρες και χτυπήματα που τον τραυμάτισαν σοβαρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μετά από λίγα 24ωρα οι γιατροί του είπαν ότι ξεπέρασε τον κίνδυνο ειδικά στο κεφάλι όπου αν τον είχαν χτυπήσει ένα πόντο πιο πάνω τα πράγματα θα ήταν πολύ σοβαρά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Χάνκοκ: «Ξενοκοιμόταν» ο πρώην υπουργός με χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων;

Γιατί αυτοκτόνησε ο «Κρητικός»; Το τελευταίο γράμμα και το κουτί με τα €40.000

Κατάρρευση πολυκατοικίας στη Φλόριντα: Δημοτικός αξιωματούχος διαβεβαίωνε για την ασφάλεια του κτιρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης