Euro 2020: Τα δάκρυα του Μπλιντ και το συναισθηματικό φορτίο εξαιτίας του Έρικσεν (δείτε φωτό και βίντεο)

Euro 2020: Τα δάκρυα του Μπλιντ και το συναισθηματικό φορτίο εξαιτίας του Έρικσεν (δείτε φωτό και βίντεο)

Με δάκρυα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο αμυντικός της Ολλανδίας, Ντάλεϊ Μπλιντ, κουβαλώντας ένα τεράστιο συναισθηματικό φορτίο έπειτα από αυτό που συνέβη στον Κρίστιαν Έρικσεν, μιας και αντιμετωπίζει κι αυτός πρόβλημα με την καρδιά του

blind
Ο ποδοσφαιριστής του Άγιαξ και των «οράνιε» συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά παρά το γεγονός πως στο παρελθόν έχει καταρρεύσει δύο φορές στο γήπεδο αντιμετωπίζοντας πρόβλημα με την καρδιά του, χάρη σε έναν εμφυτεύσιμο καρδιομετατροπέα απινιδωτή. Ωστόσο, στην πρεμιέρα της εθνικής του δεν ήταν σίγουρος εάν θέλει να αγωνιστεί.

Κι αυτό γιατί δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από τη στιγμή της κατάρρευσης του Κρίστιαν Έρικσεν στο ματς της Δανίας κόντρα στη Φινλανδία , με τον πλέιμεϊκερ της Ίντερ να φεύγει από τη ζωή για μερικά δευτερόλεπτα και να επανέρχεται χάρη στην σωτήρια παρέμβαση των συναδέλφων του, του διαιτητή Άντονι Τέιλορ και προφανώς του ιατρικού και παραϊατρικού τιμ που ήταν στο γήπεδο.



Ο Μπλιντ, ο οποίος είχε μυϊκή καρδιακή φλεγμονή το 2019 και μια κατάρρευση σε φιλικό τον περασμένο Αύγουστο που δεν τον εμπόδισε να παίξει σημαντικότατο ρόλο στη φετινή πορεία του Άγιαξ, ανέφερε:

«Το χθεσινό περιστατικό με επηρέασε πάρα πολύ. Εκτός του ότι ξέρω προσωπικά τον Κρίστιαν και είμαστε φίλοι, η κατάσταση είναι απαίσια γενικά για εκείνον. Φυσικά, έχω κι εγώ μια προσωπική εμπειρία σε αυτά τα πράγματα, οπότε έπρεπε να βρω ψυχική δύναμη για να καταφέρω να αγωνιστώ σήμερα. Με ζόρισε πάρα πολύ η δικιά μου κατάσταση, αλλά είμαι υπερήφανος που τα κατάφερα. Αλλά μου βγαίνουν τα συναισθήματα.

blind1
blind2
Κλείσιμο


Σκεφτόμουν όντως να θέσω εαυτόν εκτός αναμέτρησης. Οι εικόνες και η στιγμή με επηρέασαν πάρα πολύ και δεν κοιμήθηκα καλά εξαιτίας τους. Έπρεπε να ξεπεράσω ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο για να καταφέρω να δώσω το "παρών"».

Ειδήσεις σήμερα:

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την Τετάρτη - Νέα 24ωρη απεργία των ναυτεργατών

Καμένα Βούρλα: 24χρονος βίασε 11χρονη μέσα σε ασανσέρ

Το πρώτο μήνυμα του Έρικσεν: «Δεν τα παρατάω»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης