Roland Garros: Συνελήφθη η τενίστρια Γιάνα Σιζίκοβα για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα

Roland Garros: Συνελήφθη η τενίστρια Γιάνα Σιζίκοβα για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα

Η Ρωσίδα τενίστρια Γιάνα Σιζίκοβα, συνελήφθη χθές (3/6), στο Παρίσι ως ύποπτη για «νοθευμένα» στοιχήματα, κατά την διάρκεια ενός αγώνα διπλού του Roland Garros του 2020

sizikovaa
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της Parisien, η Σιζίκοβα, που μόλις είχε χάσει τον αγώνα, συνελήφθη χθές (3/6) καθώς βρίσκεται στο κέντρο έρευνας από την εισαγγελία του Παρισιού για οργανωμένη απάτη συμμοριών και ενεργητική και παθητική αθλητική διαφθορά.

Οι υποψίες των ερευνητών σχετίζονται με το πέμπτο γκέιμ του δεύτερου σετ στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης του 2020, όταν με παρτενέρ την Αμερικανίδα Μάντισον Μπρενγκλ τότε έχασαν από τις Ρουμάνες Αντρέεα Μίτου και Πατρίσια Μαρία Τιγκ.

Υπενθυμίζεται πως, ο αγώνας έληξε με 2-0 (7-6, 6-4) υπέρ του ρουμανικού διδύμου, στη νίκη του οποίου στοιχηματίστηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Σε εκείνο το παιχνίδι μάλιστα, η Γιάνα Σιζίκοβα είχε υποπέσει, δύο φορές, σε διπλό λάθος.



Από την πλευρά της, η ρωσική πρεσβεία στο Παρίσι είναι ενήμερα για τη σύλληψη της και είναι σε συνεχείς επαφές με τις γαλλικές αρχές για την υπόθεση.

«Δεν έχουμε στα χέρια μας κάποιο επίσημο έγγραφο και επομένως δεν μπορούμε να κάνουμε εκτίμηση της κατάστασης, παρά μόνο γνωρίζουμε ότι η υπόθεση ξεκίνησε τον Οκτώβριο. Μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μιλάμε για στημένα ματς, αλλά από τη στιγμή που στα χέρια μας δεν έχουμε κάτι επίσημο, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μου είπαν ότι συνελήφθη αλλά είναι αρμοδιότητα των οργάνων της τάξης» σημείωσε ο Ταρπίτσεφ.

Ειδήσεις σήμερα 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί το εργασιακό νομοσχέδιο - Ποιες είναι οι βασικές διατάξεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης