Φορώντας μια μπλούζα του ΠΑΟΚ, ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ προχώρησε στον εμβολιασμό κατά του Covid-19, με τον Γιώργο Σαββίδη να κάνει γνωστό το γεγονός
Ο Ιβάν Σαββίδης έχει περάσει όλο το διάστημα της καραντίνας στη φάρμα του στο Ροστόφ, αλλά τη Μ. Παρασκευή (30/4) προχώρησε στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, δίνοντας το παράδειγμα και κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την καταπολέμηση του ιού και την επιστροφή στην κανονικότητα.
Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στη Ρωσία, όπου παραμένει το τελευταίο διάστημα η οικογένεια του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι ρυθμοί των εμβολιασμών αυξάνονται καθημερινά, με τον Γιώργο Σαββίδη να γνωστοποιεί, μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, το γεγονός σχολιάζοντας: «Κλάψτε ελεύθερα».
Η συγκεκριμένη αναφορά έρχεται ως απάντηση της οικογένειας Σαββίδη στα όσα ακούγονται όλο αυτό το διάστημα αναφορικά με την απόφαση της να παραμείνει στη Ρωσία και να μην ταξιδεύει στην Ελλάδα.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.