Η απόλυτη εμπειρία διαδικτυακής ψυχαγωγίας κατακτά την κορυφή

Η απόλυτη εμπειρία διαδικτυακής ψυχαγωγίας κατακτά την κορυφή

Μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των διαδικτυακών παιχνιδιών, η Novibet.gr, με περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα και αξιόλογη ανάπτυξη στις ξένες αγορές, επέλεξε να αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της στο στοίχημα, κατάφερε να συγκεντρώσει τις προτιμήσεις των χρηστών GameTech υπηρεσιών και διακρίθηκε με σημαντικές βραβεύσεις.

main

Οι άνθρωποι της Novibet δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης στα διαδικτυακά παιχνίδια κάθε είδους. Οι υφιστάμενες και επερχόμενες ανάγκες υποχρεώνουν όλους όσους εργάζονται στη Novibet να προσπαθούν για την εξέλιξη του προϊόντος, τη βελτίωση της εμπειρίας χρήσης και φυσικά την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα και το native application σχεδιασμένο εξ’ ολοκλήρου από κορυφαίους Έλληνες προγραμματιστές έφερε διακρίσεις το 2020 και απογείωσε την Novibet στις προτιμήσεις των παικτών.

Διάκριση της Novibet από τα SBC Awards
Η συνεχής προσπάθεια αυτοβελτίωσης των υπηρεσιών στη Novibet έφεραν σημαντικές διακρίσεις τους τελευταίους μήνες. Τα διθυραμβικά σχόλια και η απονομή βραβείων κάνουν την εταιρία να ξεχωρίζει στη βιομηχανία του διαδικτυακών παιχνιδιών. Πρωτοποριακές υπηρεσίες όπως το NoviLeague και το Noviladies υποχρεώνουν τους παίκτες να συμπεριλάβουν τη Novibet στις βασικές τους επιλογές. Η προσπάθεια δεν σταματά εδώ και το μέλλον είναι ευοίωνο για τους ανθρώπους της εταιρίας.

Αρχές Δεκεμβρίου η Novibet αναδεικνύεται ως η καλύτερη Στοιχηματική Εταιρία από Κινητό και App στα Βραβεία SBC Awards 2020. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, η συμμετρία και η φιλική προς τον χρήστη εφαρμογή της Novibet ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές υποψηφιότητες. Η διάκριση ανάμεσα σε κορυφαίες εταιρίες του χώρου αποτελούν αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλεται καθημερινά σε κάθε τομέα. Η διάκριση στο SBC Awards 2020 ήρθε λίγο μετά την βράβευση της Novibet από τα EGR Operator Awards. Η δημιουργία του Καλύτερου Προϊόντος Διεθνώς έρχεται να επισφραγίσει το γεγονός πως στη Novibet η βελτίωση των υπηρεσιών δεν σταματάει ποτέ.
Κλείσιμο
Microsoft-Azure-900x500-press
Ψηφιακή Συμμαχία Novibet και Microsoft
Όταν θέλεις να κατακτήσεις την κορυφή πρέπει να επιλέγεις συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες. Αυτό το γνωρίζουν καλά στη Novibet και αποφάσισαν να κάνουν το ψηφιακό άλμα με τη στήριξη της Microsoft. Στόχος της συνεργασίας είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών ψυχαγωγίας και η ανάπτυξη τεχνολογίας αιχμής που θα την καθιερώσει ανάμεσα στα κορυφαία brand names του χώρου.

Παρά το γεγονός ότι η πλατφόρμα της Novibet είχε αρκετές διακρίσεις το προηγούμενο διάστημα, αποφασίστηκε η μετάβαση στο Microsoft Azure Cloud. Η απόφαση αυτή αποσκοπούσε στην πρόσβαση σε απεριόριστες δυνατότητες και τα ανώτερης ποιότητας χαρακτηριστικά του cloud. Πλέον η Novibet θα μπορεί να λειτουργεί σε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον χωρίς να προβληματίζεται από την ολοένα αυξανόμενη επισκεψιμότητα της πλατφόρμας της. Η επένδυση στην καινοτομία φαίνεται πως αποδίδει καρπούς για τη Novibet ανοίγοντας πόρτες για ακόμα καλύτερη εμπειρία παιχνιδιού στο μέλλον.

Οι βραβεύσεις του 2020 έθεσαν τους ανθρώπους της Novibet προ των ευθυνών τους. Με την υποχρέωση να συνεχίσουν να αγωνίζονται για τη βελτίωση των υπηρεσιών τους, οι παίκτες της Novibet σίγουρα θα απολαμβάνουν ακόμα καλύτερες στιγμές διασκέδασης το επόμενο διάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης