Άρσεναλ-Ολυμπιακός: Διαιτητής ο Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε
Ο Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντεθα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης Άρσεναλ-Ολυμπιακός, που θα γίνει την Πέμπτη (18/3, 19.55) στο πλαίσιο των «16» του Europa League
Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άρσεναλ (18/3, 19.55) στη ρεβάνς των «16» του Europa League και η UEFA όρισε για διαιτητή της αναμέτρησης των Ισπανό, Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε.
Βοηθοί του θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο Φερνάντεθ. Τέταρτος ο Χοσέ Μαρία Σάντσεθ.
VAR ο Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα και AVAR ο Γκιγιέρμο Κουάδρα Φερνάντεθ. Όλοι τους Ισπανοί.
Ο Ίβηρας έχει στο παρελθόν διευθύνει τις αναμετρήσεις των ερυθρολεύκων με Μάντσεστερ Σίτι, ΑΠΟΕΛ και Κρασνοντάρ.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.