Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης για βασικός με την Άρσεναλ

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης για βασικός με την Άρσεναλ

Ο Κώστας Φορτούνης μπαίνει σε πρώτο πλάνο για βασικός την Πέμπτη με την Άρσεναλ στο Λονδίνο με δεδομένο και το πρόβλημα ετοιμότητας του Βαλμπουενά.

Screenshot_2021-03-16_Ο_Φορτουνης_για_βασικος_στη_ρεβανς_με_την_Αρσεναλ_
Δεν προκύπτει αυτή τη στιγμή - χωρίς βέβαια να έχουμε δοκιμές καθώς τη Δευτέρα η ομάδα του Ολυμπιακού είχε ρεπό - ότι θα δούμε μία 11άδα θεαματικά διαφορετική την Πέμπτη από αυτήν του πρώτου αγώνα με την Άρσεναλ. Σε σχέση με την 11άδα ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια και το προβάδισμα στα δύο άκρα της άμυνας το έχουν οι Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.

Για το κέντρο της άμυνας προορίζονται οι Σωκράτης και Εμβιλά εφόσον ο Μπα δεν είναι απολύτως έτοιμος. Σε διαφορετική περίπτωση ο Μπα θα είναι στόπερ και ο Εμβιλά στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με Καμαρά και Μπουχαλάκη.

Εφόσον ο Μπα δεν μπει στην 11άδα ο Μασούρας θα βρεθεί στον άξονα και μπροστά θα είναι οι Μπρούμα, Φορτούνης και Ελ Αραμπί. Ο Φορτούνης με αφορμή και το πρόβλημα ετοιμότητας του Βαλμπουενά θέτει για τα καλά υποψηφιότητα για βασικός στο Άρσεναλ - Ολυμπιακός. Συνολικά πάντως έχει πιο καλή αγωνιστική εικόνα από τον έμπειρο Γάλλο μεσοεπιθετικό το τελευταίο διάστημα. Για την Πέμπτη πλην του θέματος με τον Βαλμπουενά με προβλήματα βέβαια παραμένουν και ο Χασάν αλλά και ο Ουσεϊνού Μπα. Από τους τρεις τραυματίες πάντως η πιο μεγάλη ανησυχία αφορά τους Χασάν και Μπα, αν και πολλά θα κριθούν σήμερα.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης