Ο Πανιώνιος με ανατροπή και φοβερή απόδοση στο φιλέ, νίκησε με 3-1 σετ τον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στον τελικό του Final Four Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.
Το βράδυ του Σαββάτου (07/03, 21:00) θα κριθεί ο τίτλος, με τον ΑΟ Θήρας να είναι η δεύτερη φιναλίστ.
Κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ και ενώ ο Ολυμπιακός είχε πάρει το πρώτο, η Εμμανουηλίδου πήρε θέση για να σερβίρει, όταν όμως κατάλαβε ότι σε εκείνο το σημείο το τάραφλεξ γλιστράει ζήτησε να το καθαρίσουν.
Ένα κοριτσάκι έσπευσε τρέχοντας και... χώθηκε από πίσω από την αθλήτρια του Ολυμπιακού χωρίς να την δει.
Έτσι παίρνοντας εκ νέου θέση με πίσω βήματα η Εμμανουηλίδου έπεσε πάνω στο κοριτσάκι, βάζοντας τα γέλια.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.