Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει στην Εθνική Σουηδίας μετά από πέντε χρόνια
Η Σουηδία είναι αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022
Στην Εθνική Σουηδίας, αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας στον 2ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ 2022, κλήθηκε ξανά μετά από πέντε χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
Ο «Ίμπρα» είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας στο Euro 2016.
Το 2018, ο κορυφαίος σκόρερ όλωντ των εποχών στη Σουηδία είχε εκφράσει το ενδιαφέρον να επιστρέψει στην Εθνική για να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο τότε ομοσπονδιακός προπονητής δεν τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο επιθετικός της Μίλαν ετοιμαζόταν να επιστρέψει στην εθνική ομάδα στα τέλη Μαρτίου, η οποία τελικά επιβεβαιώθηκε.
Σημειώνεται πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει,βάσει προγράμματος, τη Σουηδία στις 8 Σεπτεμβρίου (εντός έδρας) και στις 12 Οκτωβρίου (εκτός).
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.