Ολυμπιακός: Με 23 παίκτες και χωρίς τον Μπα η αποστολή κόντρα στον Άρη

Ολυμπιακός: Με 23 παίκτες και χωρίς τον Μπα η αποστολή κόντρα στον Άρη

Χωρίς τον Ουσεϊνού Μπα που είναι τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τον τραυματία Παπαδόπουλο θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Άρη την Κυριακή

apostoliosfp
Την αποστολή για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη στο Καραϊσκάκης έκανε γνωστή ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος θα έχει μαζί του αρχικά 23 παίκτες και μετά θα κόψει τρεις για την τελική 20άδα. Εκτός είναι σίγουρα ο Μπα που αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Παπαδόπουλος. Στον αντίποδα επιστρέφουν σε σχέση με την αναμέτρηση με τους «πράσινους» οι Ντρέγκερ και Μπρούμα.

Αναλυτικά οι Πειραιώτες αναφέρουν σχετικά με την προπόνηση και την αποστολή: «Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:30, novasports1HD) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο πλήγμα στον Ολυμπιακό: Ένα μήνα έξω ο Μάρτιν

Bundesliga: Γονάτισε την Μπάγερν η Άιντραχτ - Διπλό για Μάιντς και Στουτγκάρδη - Δείτε τα γκολ

Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κώστας Κουφός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης