Παίκτρια της Έβερτον ξεσπά κατά των οπαδών: «Έρχονται στο γήπεδο για να μας φαντασιωθούν»

Παίκτρια της Έβερτον ξεσπά κατά των οπαδών: «Έρχονται στο γήπεδο για να μας φαντασιωθούν»

Η ανοιχτά ομοφυλόφιλη παίκτρια της Έβερτον, Αλίσα Λεμάν, καταφέρθηκε εναντίον των ανδρών φιλάθλων στα βρετανικά γήπεδα - «Έρχονται μόνο για να μας κοιτάξουν και να ονειρευτούν ότι κάνουν σεξ μαζί μας. Είναι απλά διεστραμμένοι», δήλωσε έξαλλη

alisha-lehmann2
Το φαινόμενο του σεξισμού στο γυναικείο ποδόδσφαιρο συνιστά δυστυχώς μια πραγματικότητα. Οι γυναίκες παίκτριες βιώνουν σε καθημερινή βάση τα ομοφοβικά σχόλια, την απόρριψη, καθώς και την αμφισβήτηση από μεγάλη μερίδα των οπαδών.

Σε αυτή την κατεύθυνση, η διεθνής με την Εθνική Ελβετίας, Αλίσα Λεμάν, σχολίασε εντόνως τα κακώς κείμενα του βρετανικού γυναικείου ποδοσφαίρου.


Συγκεκριμένα, η επιθετικός της Έβερτον που αγωνίζεται ως δανεική από την Γουέστ Χαμ, ανέφερε πως οι άντρες φίλαθλοι πηγαίνουν στις εξέδρες με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά τα κορίτσια και να φαντασιωθούν ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους. Δε δίστασε μάλιστα να τους χαρακτηρίσει και ως διεστραμμένους.

«Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άντρες βαριούνται από τους αγώνες μας. Έρχονται μόνο για να μας κοιτάξουν και να ονειρευτούν ότι κάνουν σεξ μαζί μας. Δεν είναι οπαδοί, είναι απλά διεστραμμένοι. Θέλουν να μας ρίξουν κάτω, όχι να μας υποστηρίξουν» δήλωσε.

Κλείσιμο

Αντίπαλες στο γήπεδο-σύντροφοι στη ζωή

Η όμορφη φορ δεν έχει κρύψει τη σεξουλική της ταυτότητα, καθώς διατηρεί σχέση με την συμπατριώτισσά της και άσο της Τσέλσι Ραμόνα Μπάκμαν. Μάλιστα τον Δεκέμβριο είχαν καταστεί αντικείμενο συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία, όταν και αποφάσισαν να παραβιάσουν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση της εκτόξευσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, ταξιδεύοντας στις Μαλδίβες.
alisaaa
ramona_alisa
wssl_tiktok



Ειδήσεις σήμερα:


Τσιτσιπάς - Σιμόν 3-0: Να περάσει ο επόμενος

ΠΑΟΚ: H Eπιτροπή Εφέσεων τον αθώωσε για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας

Μλαντένοβιτς - Σάκκαρη 2-1: Αποκλεισμός με το ... καλημέρα στη Μελβούρνη (vid)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης