Βρετανία: Σε μπελάδες παίκτριες ποδοσφαίρου που είναι σύντροφοι στη ζωή - «Έσπασαν» την καραντίνα στις Μαλδίβες

Βρετανία: Σε μπελάδες παίκτριες ποδοσφαίρου που είναι σύντροφοι στη ζωή - «Έσπασαν» την καραντίνα στις Μαλδίβες

Αντιμέτωπες με βαριά «καμπάνα» αναμένεται να βρεθούν οι πάικτριες ποδοσφαίρου της γυναικείας Super League της Βρετανίας, καθώς παραβίασαν το πρωτόκολλο του κορωνοϊού

alisaaa
Σε μεγάλους μπελάδες θα βρεθούν τα αστέρια της γυναικείας Super League της Βρετανίας, καθώς παραβίασαν τις νέα μέτρα της κυβέρνησης για την αναχαίτιση της εκτόξευσης των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια ποδοσφαίρου της Γουέστ Χαμ, Αλίσα Λεμάν ταξίδεψε με τη σύντροφό της Ραμόνα Μπάκμαν στις εξωτικές Μαλδίβες. Το... παράδειγμα τους βέβαια φαίνεται πως ακολούθησε και η επιθετικός της Άρσεναλ Κέιτι ΜακΚέιμπ, που πέταξε για το Ντουμπάι.
bachmar_2

Κλείσιμο
wsl
Μεγάλο μέρος της χώρας, μεταξύ άλλων το Λονδίνο, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο υψηλότερο επίπεδο ενός συστήματος τριών βαθμίδων περιορισμών με στόχο να σταματήσει η διασπορά του νέου στελέχους. Ωστόσο παρά τις αυστηρές προειδοποιήσεις των ομάδων τους μετά την ανακοίνωση έκτακτων μέτρων από τον Μπόρις Τζόνσον, εκείνες έπραξαν κατά το δοκούν, παρακούοντας τους.

wssl_tiktok
ramona_alisa


Δε δίστασαν μάλιστα να ανεβάσουν στα σόσιαλ μίντια στιγμιότυπα από την αναχώρηση τους για τους εξωτικούς περιορισμούς. Ειδικότερα σε ένα βιντεάκι στο Tik Tok η διεθνής Ελβετίδα, Αλίσα Λεμάν, φαίνεται να χορεύει υπό τους ήχους της Μαράια Κάρεϊ έξω από μια βίλα με θέα τον ωκεανό στις Μαλβίδες.


Σύμφωνα πάντως με την Telegraph η πρώτη αντίδραση στα δημοσιεύματα ήρθε από την πλευρά της ΜακΚέιμπ,η οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν στο Ντουμπάι για «επαγγελματική συνάντηση με τον μάνατζερ της».


Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα υπάρξουν επίσημες κυρώσεις και από τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους των ποδοσφαιριστριών! 

Ειδήσεις σήμερα: 

Προβληματισμός από τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού – Σε συναγερμό η Μεγάλη Βρετανία

Αναρτήθηκε στον ΟΗΕ η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου για την ΑΟΖ

Στο 0,67 ο δείκτης μετάδοσης - Έντονο επιδημιολογικό φορτίο σε Κεντρικό και Βόρειο Τομέα Αθηνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης