Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Μπρέι

Πλησιάζει στον Παναθηναϊκό ο Μπρέι

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για γκαρντ και όπως φαίνεται o Τι Τζέι Μπρέι όχι μόνο έχει προκριθεί στη λίστα του Κάτας, αλλά βρίσκεται και σε διαδικασία... συμφωνίας

breiii
Ο Ισραηλινός τεχνικός ναι μεν έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις παικτών, ναι μεν κοιτάζει και άλλους παίκτες, αλλά εκείνος που αποτελεί τον «εκλεκτό» του είναι ο Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου.

Ο Αμερικανός γκαρντ (28χρ., 1.94μ.) αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Σαραγόσα καθώς ανήκει στο δυναμικό της Μπάγερν έως το 2022. Παρόλα αυτά δεν βρίσκεται μέσα στις επιλογές του Αντρέα Τρινκιέρι και γι' αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στην ισπανική ομάδα.

Μάλιστα ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον παίκτη προκειμένου να μετακομίσει στο ΟΑΚΑ ωστόσο η υπόθεση δεν είναι και τόσο απλή. Συγκεκριμένα πρέπει να υπάρξει και η αποδέσμευση από την Μπάγερν Μονάχου, αν και οι τελευταίες πληροφορίες, τόσο από τη Γερμανία, όσο και από το περιβάλλον του ίδιο του Μπρέι, αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις ώστε να μείνει ελεύθερος.

Η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με την γερμανική ομάδα προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» για την αποδέσμευσή του. Φυσικά από τη στιγμή που η Μπάγερν «ανάψει» το «πράσινο φως» ο Μπρέι αναμένεται να μετακομίσει άμεσα στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να έχει το δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα ματς της EuroLeague. Και αυτό διότι έχει προλάβει να δώσει φέτος εννέα φορές το «παρών» στα ματς της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που ο Αμερικανός γίνει κάτοικος Αθήνας, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 και όχι έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μέσα στις επόμενες ημέρες (αν όχι ώρες) αναμένονται και οι οριστικές εξελίξεις καθώς άπαντες στην Μπάγερν ασχολούνται αυτή τη στιγμή με το παιχνίδι κόντρα στην Μπάμπεργκ.

Ο Μπρέι έχει αγωνιστεί φέτος σε 11 μας της ACB με τη φανέλα της Σαραγόσα έχοντας κατά μέσο όρο 7,5 πόντους, 2,2 ασίστ και 2,7 ριμπάουντ, σουτάροντας με 50% στα δίποντα, 36% στα τρίποντα και 83% στις βολές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο ματς της Σαραγόσα κόντρα στην Ομπραδόιρο, ο Αμερικανός αγωνίστηκε μόλις 06:33 ενώ στα 10 προηγούμενα ματς δεν είχε πέσει ποτέ κάτω από τα 15 λεπτά και είχε κατά μέσο όρο 25,7 λεπτά συμμετοχής.

Κλείσιμο
TJ Bray - Welcome to Panathinaikos? ☘️

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης από το Εθνικό θέατρο 

Εξιτήριο από το «Υγεία» για τον Πέτρο Φιλιππίδη 

Καλλιθέα: Εντοπίστηκε ύστερα από 10 μήνες η 39χρονη αισθητικός 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης