Νίκολο Ζανιόλο: Το ερωτικό τρίγωνο του σκανδαλιάρη άσου της Ρόμα

Νίκολο Ζανιόλο: Το ερωτικό τρίγωνο του σκανδαλιάρη άσου της Ρόμα

Στα 21 του χρόνια ο Ζανιόλο παλεύει να συνέλθει από τους τραυματισμούς αλλά και την άστατη προσωπική ζωή καθώς το όνομα του άσου της Ρόμα είναι στα πρωτοσέλιδα για τους λάθος λόγους

trio-0
Όταν ξεπετάχτηκε πριν από δύο χρόνια με τη φανέλα της Ρόμα όλοι μιλούσαν για το νέο μεγάλο αστέρι του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Νίκολο Ζανιόλο στα πρώτα του βήματα στο καμπιονάτο έλαμπε εκτυφλωτικά, ενώ εκείνο τον πρώτο καιρό την παράσταση είχε κλέψει και η πανέμορφη μητέρα του Φραντζέσκα Κόστα.

Nicolo-Zaniolo-mamma
Franscesca


Το 2020 όμως του επεφύλασσε δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που τον έχουν αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον Ζανιόλο όμως να εξακολουθεί να βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα για... εξωαγωνιστικούς λόγους.

Αρχικά ο νεαρός άσος επιβεβαίωσε μέσω social media ότι πλέον είναι σε σχέση με το 32χρονο μοντέλο και ηθοποιό από την Ρουμανία Μανταλίνα Γκινέα, η οποία έχει μία κόρη από προηγούμενη σχέση της.

Κλείσιμο
Madalina-Ghenea8
Madalina-Ghenea7
Madalina-Ghenea6
Madalina-Ghenea5
Madalina-Ghenea3
Madalina-Ghenea


Η αποκάλυψη της σχέσης έγινε την περασμένη Κυριακή όταν η Γκινέα στο προσωπικό της προφίλ στο instagram ζήτησε από τους followers της να της απευθύνουν ερωτήσεις.

Εκεί εμφανίστηκε κι ο Ζανιόλο ο οποίος τη ρώτησε «Μπορώ να σε φιλάω όλη μέρα; 25 ώρες το... 24ωρο;» και την ίδια να απαντά περιπαικτικά «εσύ τι πιστεύεις»

Ωστόσο το θέμα που προέκυψε δεν είχε να κάνει με τη διαφορά ηλικίας (12 χρόνια μεγαλύτερη του η Ρουμάνα) στο συγκεκριμένο ζευγάρι, αλλά από το γεγονός ότι η πρώην σύντροφος του Σάρα Σκαπερότα είναι έγκυος!



Κάτι που επιβεβαίωσε κι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην Gazzetta Dello Sport όπου είπε τα εξής:

«Η σχέση μου με τη Σάρα έχει τελειώσει εδώ και λίγο καιρό... Κάποιες φορές σκεφτόμουν ότι θα κάναμε οικογένεια μαζί, αλλά στην πορεία είχαμε τις διαφορές μας. Όταν μου είπε ότι είναι έγκυος ήμουν ειλικρινής μαζί της και της είπα ότι δεν είμαι έτοιμος για μια τέτοια δέσμευση, αλλά η ίδια μου ξεκαθάρισε ότι θα κρατήσει το παιδί. Σέβομαι την επιλογή της και παρόλο που δεν είμαστε πλέον μαζί θα αναλάβω πλήρως τις ευθύνες μου σαν πατέρας. Κι ελπίζω τώρα που το ξεκαθάρισα να σταματήσουν όλες οι φήμες για την προσωπική μου ζωή και ο κόσμος να ασχολείται με εμένα μόνο ως ποδοσφαιριστής».

Κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς και το παρελθόν της νυν συντρόφου του είναι εξαιρετικά πλούσια καθώς έχει βρεθεί στο πλευρό πολλών διάσημων όπως οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Λιούις Χάμιλτον, Τζέραλντ Μπάτλερ....

Madalina-Ghenea11
Madalina-Ghenea9
Madalina-Ghenea2


Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρουλάκης: Ευχές για το 2021 με αναφορές στο ελπιδοφόρο μήνυμα των εμβολιασμών

Περισσότερα από 250 κιλά κάνναβη εντόπισε το Λιμενικό στη Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης