Μαζί με αγαπημένους φίλους της στο σπίτι πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Δέσποινα Βανδή.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μαγείρεψε, χόρεψε, έπαιξε χαρτιά με την παρέα της και υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με πολύ καλή διάθεση.
Τα στιγμιότυπα από τα social media, αποκάλυψαν τους καλεσμένους της Δέσποινας Βανδή για τη χθεσινή βραδιά: τη Μαρία Μπακοδήμου, τον Κώστα Καπετανίδη, τη Μαρία Χολέβα, τον Δημήτρη Γαλάνη, τον Κώστα Σκουλικαράκη.
Ο σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης είναι και νονός της Μελίνας Νικολαΐδη
Μάλιστα ενώ από τα ηχεία του σπιτιού ακουγόταν το τραγούδι της Άννας Βίσση «Σεντόνια», η Δέσποινα Βανδή σε ένα selfie video που κοινοποίησε, φαίνεται να τραγουδάει σε μεγάλα κεφιά το γνωστό σουξέ.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;