Διεθνής παίκτης της Ρόμα χώρισε την αρραβωνιαστικιά του για τη Ρουμάνα «Σοφία Λόρεν»

Διεθνής παίκτης της Ρόμα χώρισε την αρραβωνιαστικιά του για τη Ρουμάνα «Σοφία Λόρεν»

Η «πέτρα του σκανδάλου» στη σχέση του Νίκολο Ζανιόλο και της αρραβωνιαστικιάς του, φέρεται να είναι η καλλονή Ρουμάνα ηθοποιός, Μανταλίνα Γκενέα

rom
Ο νεαρός άσος της Ρόμα έχει καταφέρει να φιγουράρει στον ιταλικό Τύπο τόσο για τα κατορθώματα του στα γήπεδα της Serie A, όσο και για τα εξωαγωνιστικά του τερτίπια.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός συγκατοικούσε με την Σάρα Σκαπερότα και όλα έδειχνα πως το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Ωστόσο φαίνεται πως υπολόγιζαν χωρίς την... εκθαμβωτική Μανταλίνα Γκενέα, που φέρεται να είναι το τρίτο πρόσωπο στο δεσμό τους.


Κλείσιμο

Οι έντονες υποψίες δημιουργήθηκαν όταν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι σταμάτησε να ακολουθείται στο Ιnstagram, με τα Μέσα στη γειτονική χώρα να αποδίδουν το χωρισμό τους στη γνωριμία του με την Ρουμάνα καλλονή.
ghenea_2


Μόνο άγνωστη δεν είναι στο ευρύ κοινό το 33χρονο πρώην μοντέλο που πήγε στην Ιταλία σε ηλικία 14 ετών, κυνηγώντας το όνειρό της να γίνει ηθοποιός. Μάλιστα το 2015, καθήλωσε με τα σωματικά της προσόντα το κοινό κατά την ολιγόλεπτη συμμετοχή της στην ταινία «Youth» του Πάολο Σορεντίνο.
mada6

Η φιλόδοξη Ρουμάνα  «Σοφία Λόρεν»


Η Ρουμάνα μοντέλο-ηθοποιός, με την απαράμιλλη γοητεία, γεννήθηκε το 1988 στην πόλη Σλάτινα. «Μια πόλη που δεν έχει τίποτε αξιόλογο», σύμφωνα με την ίδια. Μόλις στα 14 της Βρήκε εύκολα την πρώτη της δουλειά ως μοντέλο. «Η πρώτη μου πασαρέλα ήταν για τη φίρμα Gattinoni στη Ρώμη. Ημουν πολύ πιο αδύνατη τότε».

Ακολούθησε η γνωστή πορεία για τα new entry μοντέλα που δεν γίνονται εν μια νυκτί εξώφυλλα στη «Vogue», δηλαδή άπειροι κατάλογοι, φωτογραφήσεις με εσώρουχα που αντιγράφουν εκείνα της Victoria’s Secret, μέχρι που το 2007 το μάτι του Ερος Ραματσότι έπεσε πάνω τους/της. Πρωταγωνίστησε στο βιντεοκλίπ του κομματιού «Il tempo tra di noi» και έτσι έγινε πασίγνωστη στην Ιταλία. Τρία χρόνια αργότερα, το 2010, ήταν το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας τηλεφωνίας Tre.

Το κορίτσι διάσημων εργένηδων

Υπήρξε το κορίτσι των πιο διάσημων εργένηδων της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Το 2011, αμέσως μετά τον χωρισμό των Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Μπλέικ Λάιβλι, η Μανταλίνα εθεάθη πολλάκις στα γυρίσματα του «Great Gatsby», στο Σίδνεϊ. Αλλά ο έρωτας της ζωής της, η πρώτη της αγάπη, ήταν ο Τζέραρντ Μπάτλερ.

Το 2013 στο Τορόντο η Μανταλίνα έκανε το promo της ταινίας «Dom Hemingway» και ο Μάικλ Φασμπέντερ ήταν εκεί για την προώθηση του «12 χρόνια σκλάβος». Γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι. Σχεδόν ένα βήμα πριν από τους αρραβώνες, ενώ είχε δαχτυλίδι στο χέρι και οι οικογένειές τους είχαν ήδη γνωριστεί, χώρισαν.

Ειδήσεις σήμερα

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: «Φωτιά» στο Σαββατόβραδο και... ανακωχή με ένα φιλί στο στόμα - Βίντεο

Τραγωδία στην Ευρυτανία: «Πυροβόλησα και μετά δεν μου απαντούσε στον ασύρματο!»

Κορωνοϊός: «Ώρα ελπίδας» για το τέλος της COVID-19 - Οι πρώτοι εμβολιασμοί σήμερα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης