Γιουβέντους-Νάπολι: Δεν πήγαν λόγω κορωνοϊού στο Τορίνο οι παρτενοπέι

Γιουβέντους-Νάπολι: Δεν πήγαν λόγω κορωνοϊού στο Τορίνο οι παρτενοπέι

Παρ' ότι η ιταλική Λίγκα δεν προχώρησε στην αναβολή του αγώνα, η Νάπολι παρέμεινε στην βάση της και δεν ταξιδεύει στο Τορίνο, με αποτέλεσμα το ματς να κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ της Γιουβέντους

napoli_0
Παρ' ότι η Lega της Serie A δεν προχώρησε στην αναβολή του αγώνα με την Γιουβέντους, η Νάπολι παραμένει στην βάση της και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τελευταίας στιγμής, ο αγώνας θα κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ της Γιούβε, λόγω μη παρουσίας των Παρτενοπέι στο γήπεδο.

Απόψε ή το αργότερα αύριο (05/10), η ομάδα του Κώστα Μανωλά θα μπει σε καραντίνα στο προπονητικό της κέντρο, όπου θα παραμείνει για όσο διάστημα επιβάλλουν οι υγειονομικές αρχές της πόλης.

Η Γιουβέντους, βεβαίως, έχει ανακοινώσει ότι θα κατέβει κανονικά στο γήπεδο και, με δεδομένο ότι η Lega δεν ανέβαλλε το παιχνίδι, αυτό θα κατακυρωθεί με 3-0 στα χαρτιά υπέρ των Μπιανκονέρι. Θυμίζουμε ότι η καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα είναι 21:45 (ώρα Ελλάδας).

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, έστειλε επιστολή στη Λίγκα, στη Γιουβέντους, στην ομοσπονδία και στον αθλητικό δικαστή, μέσω της οποίας ζήτησε την αναβολή του αγώνα για λόγους ανωτέρας βίας, αλλά προφανώς δεν έχει λάβει θετική απάντηση.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κλόντια Σίφερ: Η δεύτερη ζωή ενός αιώνιου top model

Βίντεο-σοκ: Τρομακτικό τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Προβάδισμα δέκα μονάδων του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης