Βιεϊρίνια: «Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Βιεϊρίνια: «Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ»

Για το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Βόλφσμπουργκ στο ΟΑΚΑ (01/10, 21:45) για τα Play Off του Europa League, κλήθηκε να μιλήσει ο Αντρέ Βιεϊρίνια αλλά και για τον ΠΑΟΚ

Vierinha
Ο 34χρονος Πορτογάλος γνωρίζει από πρώτο χέρι την Βόλφσμπουργκ, μιας και στο παρελθόν φόρεσε για μια πενταετία τη φανέλα των «Λύκων». Μιλώντας στη γερμανική ιστοσελίδα «Sportbuzzer», αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία που διαθέτει η ΑΕΚ και σε αυτά που θα πρέπει να προσέξει Βόλφσμπουργκ, ενώ μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Ενωση δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για τους Γερμανούς.

​«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τη Βόλφσμπουργκ, η ΑΕΚ είναι δυνατή στο ΟΑΚΑ. Είναι λίγο δύσκολο να πούμε γιατί έφεραν πολλούς νέους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο Βιεϊρίνια για να μιλήσει στη συνέχεια για το τι ομάδα θα συναντήσει τώρα η Βόλφσμπουργκ.

Στη συνέχεια της συνέντευξής του επισήμανε τους κινδύνους που κρύβει το ματς για την γερμανική ομάδα αλλά και τους παίκτες που θα πρέπει να προσέξει. «Έχουν πολύ επικίνδυνους παίκτες μπροστά. Από τη μία υπάρχει ο Νέλσον Ολιβέιρα, τον οποίο γνωρίζω καλά. Η άμυνα της Βόλφσμπουργκ πρέπει επίσης να προσέξει τους Μάρκο Λιβάια και Πέτρο Μάνταλο. Αυτοί οι τρεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να τους προσέξετε ιδιαίτερα».

«Ο Λιβάια είναι πιο επικίνδυνος παίκτης χωρίς δισταγμό. Κουβαλάει πολύ την μπάλα, είναι τεχνικά καλός και μπορεί να παίξει στα αριστερά και στα δεξιά. Συνολικά, η ΑΕΚ έχει μια καλή ομάδα με καλό πνεύμα, στην οποία υπάρχει και ο νεοφερμένος Λιβάι Γκαρσία που δείχνει να ταιριάζει καλά. Ένας σωματικά ισχυρός παίκτης, σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι και έπαιξε καλά».

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια τόνισε πως η Βόλφσμπουργκ είναι το φαβορί αλλά οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50.

«Η Βόλφσμπουργκ είναι το φαβορί γιατί είναι καλύτερη, αλλά σε ένα παιχνίδι και μακριά από την έδρα είναι 50-50. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε σε ένα παιχνίδι».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Κλείσιμο
«Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ για την Βόλσφμπουργκ είχα πει ότι κάποια στιγμή ήθελα να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσω τίτλους με την ομάδα. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου εδώ αλλά μερικές φορές αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Έχω προτάσεις και τις εξετάζω. Η απόφαση δεν είναι τόσο εύκολη. Πρέπει να σκεφτώ την οικογένεια μου και να δω τι είναι καλύτερο για όλους μας».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός-Ομόνοια: Πρώτα την απέκλεισε, τώρα θέλει και τον τερματοφύλακά της - Αρέσει ο Φαμπιάνο

Ξεκινά στο ΟΑΚΑ το Final 8 του Basketball Champions League - Το σημερινό πρόγραμμα

Ο ΠΑΟΚ θέλει να γράψει ιστορία κόντρα στην Κράσνονταρ

Για 20η φορά στους ομίλους του Champions League ο Ολυμπιακός - Οι επόμενοι αντίπαλοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης