NBA: Ο φοβερός Μαρκ Κούμπαν περιμάζεψε από ένα βενζινάδικο τον Ντελόντε Ουέστ

NBA: Ο φοβερός Μαρκ Κούμπαν περιμάζεψε από ένα βενζινάδικο τον Ντελόντε Ουέστ

Ο ιδιόρρυθμος δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks, Μαρκ Κούμπαν, προέβη σε μια φιλάνθρωπη πράξη προς το πρόσωπο του Ντελόντε Ουέστ

delonte_cuban
Σάλο έχουν προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες οι πρόσφατες εικόνες του εξαθλιωμένου Ντελόντε Ουέστ.

Το δράμα του πρώην ΝΒΑερ, Ντελόντε Ουέστ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από λίγα χρόνια, όταν για πρώτη φορά εμφανίστηκαν εικόνες του στα social media, δείχνοντάς τον να ζει ρακένδυτος στους δρόμους.

Τον περασμένο Ιανουάριο, φωτογραφίες και βίντεο εμφανίστηκαν εκ νέου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Ουέστ, ημίγυμνο, να τρώει ξύλο στη μέση του δρόμου και να μην μπορεί καν να περιγράψει τι του συνέβη. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά...

Η πρώτη ήταν το 2016, όταν μια μια κάμερα τον «συνάντησε» σε δρόμο του Χιούστον, να κυκλοφορεί χωρίς παπούτσια και φορώντας ρόμπα νοσοκομείου. Όταν τον ρώτησαν αν είναι ο Ντελόντε Ουέστ, ο ίδιος απάντησε: «Ήμουν, φίλε… Αλλά δεν είμαι αυτός, σε αυτή τη ζωή, πια…». Σε κάποιους η απάντηση ίσως φάνηκε περίεργη, όχι όμως σε όσους γνώριζαν ότι ο Ουέστ είχε πριν από χρόνια διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

delonte_2


Κλείσιμο
Η εικόνα του αυτή «θορύβησε» πολλούς και φάνηκε, αρχικά τουλάχιστον, να ευαισθητοποιεί πολλούς από τους σταρ του ΝΒΑ, οι οποίοι εμφανίζονταν έτοιμοι να σταθούν στο πλευρό του, ηθικά και οικονομικά, προκειμένου να τον βοηθήσουν να ορθοποδήσει. Ένας εξ αυτών ήταν ο «βασιλιάς» Λεμπρόν Τζέιμς, ένας άλλος ήταν ο άλλοτε συμπαίκτης του, Τζαμίρ Νέλσον.

Τίποτα από αυτά ωστόσο δεν φαίνεται να λειτούργησε. Μία φωτογραφία που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου το τελευταίο 24ωρο, δείχνει τον Ουέστ να περιπλανιέται στους δρόμους του Ντάλας, σε κατάσταση σχεδόν απελπιστική, κρατώντας ένα κομμάτι χαρτί και ζητώντας χρήματα.



Ο μοναδικός που άπλωσε μια χείρα βοηθείας ήταν ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κούμπαν, ο οποίος πήγε σε ένα βενζινάδικο στο Τέξας όπου είχαν δει για τελευταία φορά τον Ουέστ, τον πήρε ώστε να του προσφέρει βοήθεια για να πάει σε ίδρυμα αποτοξίνωσης και να επιστρέψει στην οικογένειά του.





Ειδήσεις σήμερα:

Ερωτικό τρίγωνο στους τελικούς του NBA: Ο Χίρο έχει σχέση με την «καυτή» πρώην του Κούζμα

Κίνητρο 32 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό για την πρόκριση

Premier League: Λίβερπουλ-Άρσεναλ 3-1- Ανατροπή πρωταθλήτριας - Δείτε τα γκολ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης