Μέσι σε Σουάρες: «Δεν έπρεπε να σε διώξουν, δε με εκπλήσσει τίποτα σε αυτό το κλαμπ»

Μέσι σε Σουάρες: «Δεν έπρεπε να σε διώξουν, δε με εκπλήσσει τίποτα σε αυτό το κλαμπ»

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα και δεν το έκρυψε ούτε στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του προς τον Λουίς Σουάρες

messi-souares
Ο Αργεντινός παρέμεινε στους «μπλαουγκράνα» και για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του αδυνατώντας να βρει δίκιο στον ισχυρισμό του πως θα μπορούσε να μείνει ελεύθερος και τονίζοντας πως ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου αθέτησε το λόγο που του είχε δώσει στις συζητήσεις τους...

Γράφοντας στα social media ένα σύντομο αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον Λουίς Σουάρες, έχοντας μείνει πλέον μόνος αφού έφυγε και ο Ουρουγουανός, αλλά και ο Βιδάλ με τον οποίο είχαν πολύ καλή σχέση, ο Λιονέλ Μέσι σχολίασε:

«Κατάλαβα ότι φεύγεις τώρα που μπήκα στ' αποδυτήρια και αισθάνθηκα την απουσία... Όσο κι αν προσπαθούσα τις προηγούμενες μέρες να το κατανοήσω. Θα είναι δύσκολο να περνούν οι μέρες χωρίς την παρέα που κάναμε εντός κι εκτός γηπέδου.

Με όλες αυτές τις στιγμές, τα φαγητά μας, τα χαλαρά μάτε... Θα είναι περίεργο όταν θα σε δω με άλλη φανέλα και θα πρέπει να σε αντιμετωπίσω. Έφυγες ως ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με σημαντικές διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Δεν έπρεπε να σε διώξουν όπως το έκαναν. Όμως η αλήθεια είναι ότι πλέον δεν με εκπλήσσει τίποτα σε αυτό το κλαμπ... Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα, σε αγαπώ, θα τα πούμε σύντομα φίλε».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σοκαρισμένοι στον Βόλο από την αυτοκτονία του καρδιολόγου: «Δεν το περιμέναμε»

covid19.gov.gr: Σήμερα η «πρεμιέρα» της ειδικής πλατφόρμας με τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Τρομοκρατία: O άγνωστος ρόλος του ζευγαριού από τα Πετράλωνα στη γιάφκα στο Κουκάκι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης