Ο Ζοσεπ Μαρία Μπαρτομέου εμφανώς σοκαρισμένος από τη συντριβή συμφώνησε με τον Πικέ και μίλησε για αλλαγές στην ομάδα.
Ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνασοκαρισμένος από τον εφιάλτη του 2-8 από τη Μπάγερν τόνισε:
«Είναι μία πολύ σκληρή νύχτα. Αυτή η ήττα είναι πολύ σκληρή. Δεν ήμασταν η ομάδα που θα έπρεπε και ο σύλλογος που οφείλουμε να εκπροσωπούμε. Ζητάμε συγγνώμη. Λυπούμαστε πολύ. Θα πρέπει να ληφθούν κάποιες αποφάσεις. Σήμερα είναι η μέρα να δούμε το τι έχει γίνει. Την επόμενη εβδομάδα θέλουμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να τις επικοινωνήσουμε. Είναι ένα βαρύ αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στη Μπάγερν. Εμείς δεν ανταποκριθήκαμε. Ο Πικέ έχει δίκιο. Ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας. Ζητάμε συγγνώμη και απολογούμαστε. Σε όλους τους φιλάθλους μας, τους συνεργάτες μας και όσους σχετίζονται με την ομάδα» κατέληξε ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.