Μάικ Τάισον: Φοράει ξανά τα γάντια του και επιστρέφει στα ρινγκ τον Σεπτέμβριο

Μάικ Τάισον: Φοράει ξανά τα γάντια του και επιστρέφει στα ρινγκ τον Σεπτέμβριο

Στα 53 του χρόνια ο θηριώδης πυγμάχος Μάικ Τάισον θα ανέβει ξανά στα ρινγκ με αντίπαλο τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ

mike-tyson
Η επιστροφή του Μαίκ Τάισον είναι γεγονός!

Ο θρυλικός πυγμάχος επιστρέφει στα ρινγκ στα 53 του χρόνια στις 12 Σεπτεμβρίου στην Καλιφόρνια, αντιμετωπίζοντας τον  πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή τεσσάρων κατηγοριών Roy Jones Jr.  σε έναν αγώνα οκτώ γύρων.

Το παιχνίδι, το οποίο θα είναι αγώνας επίδειξης και φυσικά τα έσοδα θα πάνε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 Όπως έγινε γνωστό από τα αμερικανικά δίκτυα, πρώτα θα εγκριθεί από την Αθλητική Επιτροπή της Πολιτείας της Καλιφόρνιας και στη συνέχεια θα προβληθεί στην πλατφόρμα Triller μέσω pay per view.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάικ Τάισον, καθόσον ανελισσόταν προς την κορυφή της επαγγελματικής πυγμαχίας, θεωρούνταν φαινόμενο, κυρίως για την κτηνώδη δύναμη και την ωμή βία με την οποίαν ισοπέδωνε τους αντιπάλους του. Κατ' αυτό τον τρόπο, άλλωστε, στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στην πιο δύσκολη κατηγορία του μποξ σε ηλικία μόλις 20 ετών. Υπήρξε και παραμένει ακόμη, ο νεότερος πυγμάχος που κατέκτησε ποτέ τον πλέον επίζηλο τίτλο στο συγκεκριμένο άθλημα.

Παρά τις επιτυχίες του, όμως, η ζωή του σημαδεύτηκε από κάθε είδους σκάνδαλα, καταχρήσεις, προβλήματα με το νόμο κ.ο.κ. Βεβαίως, όλα αυτά συνέθεσαν το απόλυτο προφίλ του αρχετυπικού «κακού παιδιού», γι' αυτό και η επιστροφή του Μάικ Τάισον στο ρινγκ θα αποτελέσει -εάν τελικά συμβεί- γεγονός παγκόσμιου ενδιαφέροντος.

Κλείσιμο
Εν τω μεταξύ, ο Μάικ Τάισον, ο οποίος έχει κρεμάσει τα γάντια του από το 2005 όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά (και ηττήθηκε), έχει αρχίσει εντατικές προπονήσεις. Σκηνές από τις οποίες μοιράζεται με τους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Ψηφιακοί φίλαθλοι στο Ορλάντο

Ελ Αραμπί: «Να μην είναι τα τελευταία μου γκολ, έχουμε τελικό και Europa League»

Premier League: Κάηκε το Λίβερπουλ από την επιστροφή των «κόκκινων» στην κορυφή - Βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης