Άρης - ΟΦΗ: Η αφιέρωση του Γκάμα στο νοσηλευτικό προσωπικό και τα σώματα ασφαλείας
Ο Μπρούνο Γκάμα μετά το γκολ με το οποίο ισοφάρισε για τον Άρη πήγε στον πάγκο όπου είχε μία φανέλα αφιερωμένη στο νοσηλευτικό προσωπικό και το εθνικό σύστημα υγείας αλλά και τα σώματα ασφαλείας
Ο Γκάμα ήταν ο παίκτης που έκανε το 1-1 για τον Άρη στο ματς με τον ΟΦΗ. Αμέσως μετά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων πήγε στον πάγκο όπου έβγαλε μία φανέλα, που είχε πάνω της τα σήματα του νοσηλευτικού προσωπικού, του ΕΣΥ και των σωμάτων ασφαλείας.
Με αυτόν τον τρόπο τους αφέρωσε το γκολ με αφορμή την κομβική συμβολή τους στο διάστημα της πανδημίας με τον κορονοϊό.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.