Bundesliga, Κολωνία – Φορτούνα 2-2: Οι Τράγοι γλίτωσαν το κάζο στο φινάλε

Bundesliga, Κολωνία – Φορτούνα 2-2: Οι Τράγοι γλίτωσαν το κάζο στο φινάλε

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ προηγήθηκε 2-0, αλλά η Κολωνία, με δύο γκολ στο φινάλε, απέφυγε τα χειρότερα στο ντέρμπι της Ρηνανίας (2-2)

koln_3
Την προηγούμενη αγωνιστική, η Κολωνία προηγήθηκε 2-0 κόντρα στην Μάιντς, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση σε 2-2. Σήμερα Κυριακή (24/5), οι Τράγοι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στην έδρα τους κόντρα στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά με δύο γκολ στο φινάλε, ισοφάρισαν σε 2-2!

Κολωνία - Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-2 ) Highlights - Bundesliga 2019/20 - 24/5/2020 | COSMOTE SPORT


Κακό το πρώτο ημίχρονο, με ελάχιστες ευκαιρίες εκατέρωθεν και μοναδικό διακριθέντα τον Κέναν Κάραμαν. Ο Τούρκο-Γερμανός επιθετικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ είχε την μοναδική καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίωρο αλλά, κυρίως, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Φορτούνα πίεσε ψηλά, ο Μπότζεκ έκλεψε την μπάλα ύστερα από κακή πάσα του Κάτερμπαχ, συνδυάστηκε με τον Σκρζίμπσκι, ο οποίος βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κάραμαν, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Λάιστνερ και ξεγέλασε τον Χορν, για το μάλλον απρόσμενο 0-1 (41').

Η Κολωνία, ευρισκόμενη πίσω στο σκορ, μπήκε πολύ πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, πάτησε περιοχή και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της, τον Μαρκ Ουτ. Ο Φλόριαν Κάστενμαϊερ, όμως, αρνήθηκε το γκολ στον Ουτ (58'), σε μια κομβική φάση για την εξέλιξη του αγώνα.

Κλείσιμο
Όχι μόνο γιατί η Κολωνία έχασε μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά γιατί τρία λεπτά αργότερα, ο Έρικ Τόμι με εξαιρετικό πλασέ ολοκλήρωσε ιδανικά μια εξαιρετική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, για να διευρύνει και άλλο το προβάδισμα (0-2).

Το ματς έδειχνε τελειωμένο, αλλά οι Τράγοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Παρ' ότι ήταν ακίνδυνοι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο φινάλε, χάρη σε κεφαλιές των Αντονί Μοντέστ (88') και Τζον Κόρδοβα (91').

Μετά από την συναρπαστική ισοπαλία στο ντέρμπι της Ρηνανίας, η Κολωνία ανέβηκε στην δέκατη θέση, ισόβαθμη με την Χέρτα Βερολίνου, ενώ η Φορτούνα είναι σταθερά στην 16η θέση, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στο -1 από την 15η Μάιντς.

Κολωνία (Μάρκους Γκίνστολ): Χορν – Εχιζίμπουε (60' Χόρχε Μερέ), Μπόρναουβ, Λάιστνερ (90' Τερόντε), Κάτερμπαχ (60' Μοντέστ) – Σκίρι, Έκτορ, Κάιντς (80' Ρεχμπετσάι), Ουτ, Γιάκομπς (60' Ντρέξλερ) – Κόρδοβα.

Φορτούνα Ντίσελντορφ (Ούβε Ρέσλερ): Καστενμάιερ – Γιόργκενσεν, Χόφμαν, Γκίζελμαν – Τσίμερμαν, Μπότζεκ (73' Σομπότκα), Μοράλες, Τόμι (80' Φινκ), Σκρζίμπσκι (62' Τσίμερ), Στέγκερ (80' Άνταμς) – Κάραμαν (73' Χένινγκς).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Euroleague: Εφές και Μακάμπι θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν, αρνητικές οι ΤΣΣΚΑ και Χίμκι

Bundesliga, Σάλκε - Άουγκσμπουργκ 0-3: Επιστροφή στις νίκες με... τριάρα

Τουρκικά σενάρια για Μπεσίκτας και Μάνταλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης