Bundesliga, Σάλκε - Άουγκσμπουργκ 0-3: Επιστροφή στις νίκες με... τριάρα

Bundesliga, Σάλκε - Άουγκσμπουργκ 0-3: Επιστροφή στις νίκες με... τριάρα

Με τον καλύτερο τρόπο επέστρεψε η Άουγκσμπουργκ στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς έφυγε με τους τρεις βαθμούς από την έδρα της Σάλκε, «Veltins Arena» με 2-0

schalke
Η Άουγκσμπουργκ επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές, καθώς το τελευταίο τρίποντο, χρονολογείται στις 1 Φεβρουαρίου, όταν επικράτησε της Βέρντερ Βρέμης, με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να μην είχαν αρκετές ευκαιρίες στο ματς αλλά κατάφεραν σε αυτές να πετύχουν δύο γκολ και να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Σάλκε - Άουγκσμπουργκ (0-3) Highlights - Bundesliga 2019/20 - 24/5/2020 | COSMOTE SPORT


Από την άλλη η Σάλκε μετράει 9 σερί παιχνίδια χωρίς θετικό αποτέλεσμα στην Bundesliga και το κυνήγι για την έκτη θέση της βαθμολογίας, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.

Schalke 04 vs Augsburg 0-1 - All Goals & Extended Highlights - 2020 (1st)


Το φιλμ του αγώνα
Κλείσιμο
Η Σάλκε μπήκε στα πρώτα πέντε λεπτά του παιχνιδιού ορεξάτη με μοναδικό σκοπό να πετύχει ένα γκολ, που θα την έβαζε μπροστά στο σκορ.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμενε. Μετά από λάθος στον χώρο της μεσαίας γραμμής, οι ποδοσφαιριστές της Άουγκσμπουργκ βγήκαν στην αντεπίθεση και στη συνέχεια ο Κεντίρα, κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο για την ομάδα του.

Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Λέβεν, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με μαγικό τρόπο, πετυχαίνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Αυτό ήταν το δεύτερο προσωπικό του γκολ για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και ήρθε στην 27η αγωνιστική της Bundesliga και δεύτερη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την έξαρση του κορονοϊού.

Οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός πως βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ, στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, είχαν την υπεροχή.

Ωστόσο, δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να γίνουν επικίνδυνοι για να φτάσουν στην εστία του Λούτε.

Στο 29’ ήρθε η μεγάλη ευκαιρία για τους «Βασιλικούς Μπλε» με τον Ματοντό. Ο 19χρονος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την εκρηκτικότητα του, πάτησε περιοχή, έκανε και το πλασέ αλλά η προσπάθεια του εξουδετερώθηκε από τον πορτιέρε της Άουγκσμπουργκ, Λούτε.

Αυτή ήταν και η σπουδαιότερη ευκαιρία για την ομάδα της Σάλκε, ώστε να φτάσει στην ισοφάριση πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Παρ’ όλα αυτά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το 1-0, υπέρ της Άουγκσμπουργκ. Η Σάλκε μπορεί να είχε τις περισσότερες πρωτοβουλίες και την κατοχή της μπάλας, ωστόσο σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφερε να γίνει απειλητική και δίκαια ήταν πίσω στο σκορ.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί οι οποίοι απείλησαν για πρώτη φορά. Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Νίντερλεχνερ από διαγώνια θέση επιχείρησε το πλασέ, αλλά ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει την μπάλα ο Σούμπερτ.

Τα αμυντικά λάθη στην άμυνα της Σάλκε ήταν αρκετά καθ΄ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Στο 60’ ο Οπτσίκα δεν υπολόγισε καλά την πάσα του για τον Σανέ με αποτέλεσμα ο Ρίχτερ, να κλέψει την μπάλα και να κάνει του. Ο Σούμπερτ ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά των γηπεδούχων για να απειλήσει. Ο Καλιγκιούρι επιχείρησε ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά η προσπάθεια του κατέληξε μακριά από την εστία του Λούτε.

Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους και παράλληλα να «κλειδώσουν» το διπλό. Μετά από λανθασμένη απομάκρυνση του Σανέ, ο Μπέιζι πήρε την μπάλα και με υποδειγματικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0, υπέρ της ομάδας του.

Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κόρδοβα, ο οποίος προσπέρασε τον πορτιέρε της Σάλκε και σκόραρε για το 3-0.

Σάλκε (3-4-2-1): Σούμπερτ, Κένι, Σανέ, Νάστασιτς, Οτσίπκα, Καλιτζιούρι (77’ Μπούγιελαμπ), ΜακΚένι (72’ Μερκάν), Σερντάρ (53’ Κουτουτζού), Σεπφ, Ματόντο (77’ Ράμαν), Γκρέγκοριτς

Αουγκσμπουργκ (4-2-3-1): Λούτε – Φράμπεργκερ, Γιέντβαϊ, Ουντουοκάι, Μαξ, Κεντίρα, Γκρουέθο (82’ Κόρδοβα),– Ρίχτερ, Λέβεν (70’ Μόραβεκ), Βάργκας (58’ Ζάρενρεν), Νίντερλεχνερ (82’ Οξφορντ)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Euroleague: Εφές και Μακάμπι θέλουν να συνεχιστεί η σεζόν, αρνητικές οι ΤΣΣΚΑ και Χίμκι

Bundesliga, Σάλκε - Άουγκσμπουργκ 0-3: Επιστροφή στις νίκες με... τριάρα

Τουρκικά σενάρια για Μπεσίκτας και Μάνταλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης